Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 995)

plakát

Němá tajemství (2023) 

Nebylo to špatné, ale přece jenom něco bylo asi trochu přitažené za vlasy.

plakát

Na mol (2012) odpad!

Tak tohle okénko alkoholičky šlo zcela mimo mě.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Zpočátku to vypadalo na jasný odpad, protože Klepl a jeho proudžekt v jeho kampeny, aby měl vorkflau, na to se moc koukat nedalo. Postupně to ale P. Hřebíčková a L. Vlasáková poněkud vytáhly, Ten příběh sám sice nebyl nic světoborného, ale zase nebyl až tak stupidní. Popravdě řečeno podle toho úvodu jsem čekal o dost větší průser. Nic to nemění teda na další věci, a sice, že Plesl má asi patent na podobný hňupy.

plakát

Na pokraji slávy (2000) 

82%?!? Za tuhle partu vlasatejch mániček?? A patnáctiletýho "novináře", kterýho si největší hvězdy mezi sebe pustí jakoby nic?? Nene, to ne .... A navíc ta stopáž... dvě hodiny čtyřicet povětšinou prázdných keců, bez přetáčení jsem to vydržel asi hodinu dvacet.

plakát

Wyatt Earp (1994) 

Uuufff. Zdolal jsem to, nebylo to až tak strašné, když vezmu v potaz ty nominace na Zl. maliny, už jsem jistě viděl i horší výkony, vlastně se dá říct, že je to ještě docela poctivá filmařina, osudy klanu Earpů to mapuje docela přijatelně, ale.... ALE. Ale ta stopáž, to je prostě na jeden film strašný, to chtělo zkrátit aspoň o půl hodiny, a že tam prostor jistě byl, některé sekvence byly dlouhé jak Lovosice.

plakát

Děs (1971) 

Jediná zaznamenáníhodná věc v tomto kusu byly nohy Susan George. A poté, co si vyrobila v punčochách díry na obou stehnech, tak pak snad ten totálně směšný zásah policie na konci a konec vůbec.

plakát

V tichu (2014) 

Téma neveselé, od začátku se dá tak nějak předpokládat, jak a kam se to bude ubírat, děj tedy není zase tak velkým překvapením či šokem. Co mě ale sralo docela dost, byla forma. To bylo dost hrozný. Takže jedna z těch dvou * je za Judit.

plakát

Modrá ocel (1990) 

Tenhle film jsem viděl kdysi, ale opravdu kdysi dávno, snad někdy v začátcích Novy a myslím, že to bylo jedno z mých prvních setkání s Jamie Lee Curtis. Už jsem si to ale pamatoval jen velmi mlhavě, tak jsem si to stáhnul a pustil znovu. No a musím konstatovat, že těch aktuálních 57% asi tak nějak přibližně odpovídá, ono je to viděno dnešní optikou docela solidní béčko, které má svoje trhliny.

plakát

Mlčenlivá dívka (2021) 

Hezky natočený komorní příběh, myslím, že zdejší hodnocení tentokrát celkem sedí.

plakát

100 000 $ na slunci (1964) 

No.... ten odrbanej Berliet neměl chybu, Belmondo byl takovej galantní gauner, jako on to uměl, tu a tam zazněla docela vtipná hláška, ale přece jenom po těch desítkách let už to nemá takové kouzlo, navíc scénář je poněkud děravý, dalo by se říct. A na frak dostává i technická stránka věci, bez oleje v motoru to moc dlouho nejde.