Reklama

Reklama

Milovat Glorii

(seriál)
  • Kolumbie Por amor a Gloria
všechny plakáty

Obsahy(1)

Gloria a Esteban, dva manželé, kteří, ač se milují, se chtějí rozvést, neboť Esteban podvedl Glorii 31. prosince se Sol Amaya, nejhorší nepřítelkyní Glorie. To, co ani jeden z nich neví, je, že ve skutečnosti se Sol vyspala s Borisem Garridou, bývalým přítelem Glorie, který je nebezpečný blázen připravený udělat cokoliv a který se ocitá v psychiatrické léčebně a díky tomu musí opustit syna, který je očekávaně Estebana. Ale soudkyně, která se zabývá případem Glorie a Estebana, si povšimne, že ti dva se stále milují, pročež nyní všechny osoby, které se s nimi vídají, budou muset vypovědět všechno, co se stalo - od té chvíle co se Gloria a Esteban poznali až do doby, kdy se vzali a následně rozvedli... Příběh nás tedy přívádí 5 let zpáky, kdy Gloria byla nevinné děvčátko, Esteban se rozváděl s Carolinou Koppel a Boris Garrido se ještě choval zcela normálně. Gloria a Esteban ztrácejí cíl své lásky a rozhodnou se zkoncovat s manželstvím, za které tolik bojovali. Tak končí příběh vyprávěný v retrospektivě...

Gloria Valbuena je charismatická a strhující advokátka, která začne pracovat v Celucom, v nejdůležitejším podniku zabívajícím se telekomunikacemi v zemi. Tady pozná Estebana Marína, majitele společnosti, který jí změní život. Je to okouzlující, slavný a marnotratný muž a zrovna se rozvádí s profesionální furií.

I když nemá smlouvu, z Glorie se stane osobní asistentka Marína, kterého doprází při různých společenských událostech a zachraňuje veškeré průšvihy, které provede. Ve skutečnosti je on pouze figurka, nejlepší obraz společnosti, protože skutečným správcem firmy je jeho starší bratr, Silvio.

Vlastnosti Glorie a Estebana jsou jako voda a olej. Neustále diskutují a kritizují se, ale to, co ve skutečnosti skrývají, je velká láska, která nemůže zůstat v pozadí. Po poznání Glorie začne Esteban znovu věřit v lásku a rozhodne se žít svůj život jinak. Ale nepřátelé, kteří je nechtějí vidět spolu, se spiknou, aby je mohli rozdělit a zničit.

Gloria se zmítá mezí tím, jestli zůstat s tímto mužem, kterého tajně miluje, ale o kterém si myslí, že jí nechá věčně trpět pro jeho styl života, a tím, jestli dá příležitost Borisovi, kolegovi z kanceláře, který je pro ni na první pohled perfektní partií, ale který ve skutečnosti skrývá svou šílenou a nebezpečnou stránku. (..Lucas..)

(více)

Recenze (1)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Naoko je to typická novela ktorá sa dejovo nelíši ničím od ostatných. Hlavní hrdinovia sú spolu tak dve časti, vždy sa nájde niečo čo ich rozháda na ďaľších 50 a to sa opakuje v kratších či dlhších intervaloch. Fór je v tom, že tátu telenovelu absolútne nemožno brať vážne keďže všetky intrigy voči hlavnému páru sú viac vtipné ako dramatické a o kvalitnú porciu humoru sa stará hlavne brat hlavnej hrdinky ktorý svojou tuposťou vytvára neskutočne vtipné situácie. Napriek názvu tu naozaj nemôžme hovoriť o nejakej romantike keďže hlavní hrdinovia majú tých romantických častí fakt asi 5/110 a tak je Gloria príjemnou oddychovkou so sympatickým obsadením ktoré vytvára karikované, no napriek tomu ľudské charaktery ktoré si obľúbite. ()

Reklama

Reklama