Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vietnam. Skupina bojom zocelených vojakov je vyslaná do džungle na nebezpečnú, priam nesplniteľnú misiu. Vojakom nepomáha ani fakt, že ich veliteľ (Richard Harrison) je legendou. Je totiž známy tým, že z akejkoľvek ťažkej misie sa stále vráti, ale bez svojej jednotky, ktorá obvykle končí skosená nepriateľskou paľbou. Samozrejme, tento poznatok jeho podriadeným príliš na nálade nepridáva. (beso74)

(více)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vietnam, kde Vietnamci vypadají jako Filipínci. Nevím jak u nich, ale tady to vizuálně spíše nabádá ke smíchu. Ale budiž, zřejmě nebylo jiného východiska. Vietnamské peklo v jejich podání není zase až tak špatné, aby bylo nejhorší. Klasický příběh o jednotce jdoucí na těžkou misi, která se pochopitelně neobejde bez tvrdého boje je už dneska dosti klyšé, ale na svou dobu vzniku tohoto snímku velice příznačné. Válečná atmosféra se nijak neliší od podobných amerických videotitulů a tak se tvůrci alespoň v tomto nemusí zač stydět. Má to drive, má to drsnou válečnou atmosféru a akce je tu tolik, že se tu snad více válčí než kecá. Dnes se už jedná o zapomenutý filmový titul a je to škoda. V distribuci se dnes hojně objevují daleko horší snímky. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s Richardem Harrisonem ve filipínské produkci nedopadlo dobře!Ve filmu se pořád střílí,nebo něco vybuchuje,ale tady je toho tak moc,až to škodí.Harrison nikdy nebyl dobrý herec,tady navíc běhá v džungli se svou partou vojáků stejně oděn jako Vietkong takže občas nevíte kdo je kdo.Vrcholem špatnosti je obsazení ženy co jim pomáhá! I průměrná pornoherečka by to dle mého zvládla zahrát líp.Navíc je hned od počátku nesympatická.Fanoušci nekonečného střílení si přesto přijdou na své. ()

Reklama

Reklama