Reklama

Reklama

Jamiroquai Live in Verona

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2002

Hrají:

Jay Kay

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Twenty Zero One
2. Canned Heat
3. Bad Girls
4. Corner of the Earth
5. Virtual Insanity
6. Little L
7. High Times
8. Cosmic Girl
9. Main Vein
10. Deeper Underground
11. Alright
12. Love Foolosophy (Epistemolog)

Recenze (7)

elshish 

všechny recenze uživatele

Fantastická atmosféra ve Veroně, kde se odehrává tento nabitý koncert s taneční kreací a skvělím zpěvem pana Jay Kaye. Kapelka našlápnutá pozitivní energií i když přesto skoro celý koncert prší a lidičky kteří reagují zpětnou vlnou, kteří jsou nadšeni strhující podívanou této funk - groovové kapelky. Kamera je během koncertu různě dělena a stříhána do několka obrazů s pěknými detajly na jednotlivé spoluhráče a diváky. ()

MissJ 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Nejen Jay Kay, ale celá kapela i fanoušci si koncert užívají a já s nimi. Koncert, který vás zaručeně nakopne do pohody. Nejlepší momenty: Little L, Canned Heat a Love Foolosophy. ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Když začne pár minut po začátku koncertu pršet, rozhodně to naštve. Na pár okamžiků i Jay Kaye. Potom ale zjistil, že mu mokré pódium klouže víc než to suché a rázem ožil. S futuristickou indiánskou čelenkou na hlavě rozjel amfiteátrovou párty, kterou si očividně užívali jak fanoušci, tak celá kapela. A já taky. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

(Koncert k tehdy aktuálnímu albu A Funk Odyssey) Pro fanoušky Jamiroquai povinnost vidět. J.K. tajtrlíkuje, jako kdyby měl v sobě deset RedBullů a zároveň dokazuje, že mu rozhodně na studiových nahrávkách nemusí hlas vylepšovat. Rob Harris naplno zaměstnává kytaru svými funky riffy a společně se zbytkem skupiny jede jak perfektně namazaný stroj. A nejen albové verze skladeb. Třeba Canned Heat je s novým elektronickým zakončením jízda, u které je hřích jen nehnutě sedět. A Veronský amfiteátr spokojeně paří, déšť nedéšť. Hned bych se přidal… Proč tedy „jen“ čtyři hvězdy? Dokázal bych si představit pár změn v playlistu, po kterých by šel teprve koncert označit za dokonalý. ()

TomWesley68 

všechny recenze uživatele

Místo a déšť tomu dodávají skvělou atmosféru. Asi nejlepší koncert od Jamiroquai vůbec, Jay Kay famózní výkon, zazní skoro všechny hity+funky verze Bad Girls, která je lepší než orginál :-) ()

Reklama

Reklama