Reklama

Reklama

Jamiroquai Live in Verona

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2002

Hrají:

Jay Kay

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Twenty Zero One
2. Canned Heat
3. Bad Girls
4. Corner of the Earth
5. Virtual Insanity
6. Little L
7. High Times
8. Cosmic Girl
9. Main Vein
10. Deeper Underground
11. Alright
12. Love Foolosophy (Epistemolog)

Recenze (7)

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

(Koncert k tehdy aktuálnímu albu A Funk Odyssey) Pro fanoušky Jamiroquai povinnost vidět. J.K. tajtrlíkuje, jako kdyby měl v sobě deset RedBullů a zároveň dokazuje, že mu rozhodně na studiových nahrávkách nemusí hlas vylepšovat. Rob Harris naplno zaměstnává kytaru svými funky riffy a společně se zbytkem skupiny jede jak perfektně namazaný stroj. A nejen albové verze skladeb. Třeba Canned Heat je s novým elektronickým zakončením jízda, u které je hřích jen nehnutě sedět. A Veronský amfiteátr spokojeně paří, déšť nedéšť. Hned bych se přidal… Proč tedy „jen“ čtyři hvězdy? Dokázal bych si představit pár změn v playlistu, po kterých by šel teprve koncert označit za dokonalý. ()

MissJ 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Nejen Jay Kay, ale celá kapela i fanoušci si koncert užívají a já s nimi. Koncert, který vás zaručeně nakopne do pohody. Nejlepší momenty: Little L, Canned Heat a Love Foolosophy. ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Když začne pár minut po začátku koncertu pršet, rozhodně to naštve. Na pár okamžiků i Jay Kaye. Potom ale zjistil, že mu mokré pódium klouže víc než to suché a rázem ožil. S futuristickou indiánskou čelenkou na hlavě rozjel amfiteátrovou párty, kterou si očividně užívali jak fanoušci, tak celá kapela. A já taky. ()

elshish 

všechny recenze uživatele

Fantastická atmosféra ve Veroně, kde se odehrává tento nabitý koncert s taneční kreací a skvělím zpěvem pana Jay Kaye. Kapelka našlápnutá pozitivní energií i když přesto skoro celý koncert prší a lidičky kteří reagují zpětnou vlnou, kteří jsou nadšeni strhující podívanou této funk - groovové kapelky. Kamera je během koncertu různě dělena a stříhána do několka obrazů s pěknými detajly na jednotlivé spoluhráče a diváky. ()

TomWesley68 

všechny recenze uživatele

Místo a déšť tomu dodávají skvělou atmosféru. Asi nejlepší koncert od Jamiroquai vůbec, Jay Kay famózní výkon, zazní skoro všechny hity+funky verze Bad Girls, která je lepší než orginál :-) ()

Reklama

Reklama