Reklama

Reklama

Silvestry Vladimíra Menšíka

(pořad)
Zábavný
Česko, 1993, 39 min

Účinkují:

Vladimír Menšík

Obsahy(1)

K nejúspěšnějším silvestrovským televizním pořadům tradičně patřily ty, ve kterých vystupoval jedinečný vypravěč a neopakovatelný herec a komik Vladimír Menšík. V posledních letech jeho života natáčelo brněnské studio jeho silvestrovská vystoupení téměř každoročně. V roce 1993 pak dlouholetý Menšíkův televizní spolupracovník, dramaturg Jaroslav Sedlák, vytvořil z jednotlivých monologů a vystoupení, která nalezl v brněnském televizním archivu, střihový pořad, který se od té doby stál stálicí v silvestrovských vysíláních České televize. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Rok co rok, Silvestr co Silvestr - pokaždé mě tento geniální herec, komik, vypravěč a umělec - dokonale pobaví. Nazapomenutelný pan Vladimír Menšík, kterého já osobně řadím rovnocenně po bok pánů Buriana, Marvana či Wericha, je pro mě takovou personou a hlavně skvělým člověkem, že se na jeho pořady dokážu dívat pravidelně, pořád dokola, aniž by mě omrzely. A zasměji se pokaždé a rád. Díval jsem se jako dítě, dívám se i dnes a když mi bude dopřáno, budu se dívat dál. Pane Menšíku, děkuji. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Pochybuju, že někdy někdo překoná dobrosrdečnost a bodrost tohoto fenoména vypravěčů.Kdykoliv a kdekoliv jsem schopná jeho vyprávění poslouchat zas a znova.Nejlepší je, že je jich tolik,že po skončení můžete začít znova a opět se budete řezat děsným smíchem a vůbec vám nebude vadit že dopředu víte,o čem historka je. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vladimír Menšík patří mezi mé nejoblíbenější herce vůbec a tak určitě nepřekvapí, když řeknu že se mi jeho humoristický pořad líbil. Sledoval jsem jej prakticky každý rok (stejně jako podobný pořad s Miroslavem Donutilem, i když již nevím, jak se jmenoval). Silvestry mám někde dokonce nahrané na VHS a když tak nad tím přemýšlím, nejspíš si je půjdu znovu pustit. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava s nesmrtelným Vladimírem Menšíkem. Škoda, že takoví jako on se už nerodí. Jeho odchod v r.1988 předeznamenal brzký nástup nových časů a nové generace komiků, která si toto označení povětšinou nezaslouží. Já mám u tohoto střihového filmu, na který se dá dívat znovu a znovu, s hodnocením jasno. ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Pán Menšík bol človek, ktorý bol výnimočný svojím humorom, šarmom a intelektom a práve tým bol jedinečný a naozaj neprekonatelný. Dodnes sa k týmto jeho kúskom vracajú jeho verný fanúšikovia a dokonca aj dalšie geneerácie, ktoré jednoducho musia oceniť kvality tohoto človeka, ktorého humor bol naozaj jedinečný a v česko.Slovensku priam neprekonatelný. Pán umelec, rodák s Ivančič v 70 a 80 rokoch dokázal k TV obrazovke prilákať stovky ludí, čo sa dnes už len tak nevidí. Menšík bol ozaj jedinečný a svečí o tom aj jeho 120 filmov a vyše 60 divadelných predstavení kde hral, taktiež dabing a hlavne zábavné a najme Silvestrovské relácie. Pán Menšík česť vašej pamiatke, boli a stále ste legenda českého ale aj Slovenského humoru... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama