Reklama

Reklama

Monster Camp

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Seatlovské komunita hráčů provozuje tzv. rolové hry naživo (larpy). Tvůrce se snaží přiblížit divákům nejen samotnou organizaci a principy této hry, ale vstupuje i do soukromí hráčů a odkrývá tak životy těchto amerických „nerdů". Amatérský přístup hráčů, na který Monster camp poukazuje, vyvolal řadu otázek a názorů zejména na diskuzních fórech, které tento film proslavily. (Ukko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Ukko 

všechny recenze uživatele

Poměrně šílený a bizarní dokument o seatlovské komunitě larperů. Amatérizmus a trapnost vás budou provázet na každém kroku. Přece je úplně normální jako hlavní organizátor nepřijet na akci, protože zrovna paříte wowko. Bohužel tento dokument poměrně slušně zatočil s názorem na Larpy a vrhl tak negativní světlo i na kvalitní a zábavné kousky. Celý dokument tadyk: http://www.dailymotion.com/video/xzu9c1_monster-camp_tv ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu lidi, kteří se převlékají do jakýchkoliv obleků, protože vidina toho, že si hraju na někoho jiného je pro mě naprosto nepřijatelná. U LARPu se u toho přidává místy nesnesitelná trapnost při pohledu na lidi, co jen stojí kolem a řvou po sobě vymyšlené formulace. Na druhou stranu, když je to baví, tak proč ne. Pořád lepší, než sedět doma u počítače. Navíc se dostanou do kolektivu stejně smýšlejících lidí, což je vždy krásný zážitek. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama