Reklama

Reklama

Paruthi Veeran

  • Indie பருத்திவீரன்

Obsahy(1)

Jedna z mnoha parafrází na příběh o Romeovi a Julii se odehrává na tamilské vesnici. Jako malá holčička spadla do studny a on ji zachránil. Od té doby chce patřit jen jemu, ačkoli jejich rodiny o tom nechtějí ani slyšet a její vyvolený holduje lehkým ženám, alkoholu a spoustu času tráví ve vězení, kam se dostává za větší či menší přestupky. Její láska však nepolevuje. (lenuse)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Cenami ověnčený tamilský flák, který dokáže pobavit, vyděsit, zalarmovat i vystřelit vám mozek z hlavy zároveň. Příliš surové a kontrastní pro kollywoodské začátečníky. Ale absolutně fascinující jsou výkony neherců, mezi které byli vpraveni pouze dva profesionálové. #tamilskyvecer ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

První polovina mě celkem bavila. Ukazuje celkem drsný, chvílemi černobílý, obraz tamilské vesnice. Problém nastal, když si Paruthiveeran uvědomil, že Muththazhagu také miluje. Od toho okamžiku se začalo schylovat k nevyhnutelné tragédii, do které se hlavní hrdinové řítili svou "hloupostí". A při stopáži 163 minut to chce notnou dávku trpělivosti sledovat jejich pro našince nelogické počínání. Ještě jeden obrázek: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0e/Fzsd.jpg - chce ji právě zabít nebo políbit? :-) ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama