Reklama

Reklama

Yanni Live! The Concert Event

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2006

Hudba:

Yanni

Hrají:

Yanni

Obsahy(1)

Záznam jednoho z Yanniho koncertů z roku 2006 v Las Vegas. Yanniho kompozice se objevily v televizních přenosech všech olympijských her od roku 1988. Existuje jen hrstka světových skladatelů, kteří by se Yannimu přibližovali v jeho specializaci - spojovat lidská srdce řečí hudby. Skladatel Yanni svou podmanivou hudbou dobývá svět. Jeho koncertní turné končívají v top světové desítce a ani toto není výjimkou.
YANNI LIVE! KONCERT EVENT obsahuje některé nové skladby a také předělávky některých starých. Orchestr je menší než u předchozích koncertů. Přibylo mnoho nových členů, někteří ze starých členů však zůstali. Všichni dohromady tvoří velmi zajímavou směsici hudebních stylů z celého světa, která však perfektně ladí. Dokument hodně dluží především arménskému houslistovi Samvelu Yervinyanovi, který dokáže zahrát jak superrychlá sóla inspirovaná Vivaldiho Čtverem ročních dob, tak pomalejší sóla ze Středního východu. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Ten člověk má dar...Pokud znáte album Ethnicity půjdete do kolen. Yanni má krom u jeho tvorby mnohokrát doloženého "mozartova efektu" také další kouzla v rukávě...jsou to živé koncerty. To co se mu povedlo se skladbami jako For All Seasons nemluvě o Rainmaker to slovy prostě nejde popsat. Parádní obsazení orchestru...ať už Vegasské osazenstvo nebo zbytek ansámblu...profesionální výkony nejvyšší úrovně a všechno šlape jako hodinky bez rušivého střihu......5hvězdiček je málo.... ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Výkon muzikantů je naprostá špička, radost se dívat a hlavně poslouchat. Výborný zvuk, živé představení dotažené do posledního detailu, nádhera. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama