Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (982)

plakát

Vstupenka do ráje (2022) 

Nejsem moc příznivcem tohoto žánru ani Julie Roberts. Nicméně tohle fungovalo jako milá romantika i komedie.  Nikam se nespěchalo, netlačilo se na pilu, nebylo to ztřeštěné, hloupé, trapné ani vyloženě klišé. Celkem to fungovalo, dostal jsem co jsem očekával a to všechno vlastně není vůbec málo. George Clooney byl skvělý,  stejně jako jeho filmová dcera Kaitlyn Dever.

plakát

Neodolatelná nabídka (2021) 

Tohle je dost dobrá bomba, viděl jsem to již dvakrát. Přidal bych jen zmínku, že se jedná o tak trochu scifi drama. Momentálně ke shlédnutí na MAXu.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

To byla ale blbost :-D. Ale pobavil jsem se a za to hvězda navíc. Mini spoiler : "Jsem snad nějakej Harry Potter?" :-D.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Hezká pohádka, ale proč ne. V reálu by se těžko někdo takhle změnil. Ale hezky se na to kouká a hezky se tomu věří. Mimochodem teprve když se holka přestala líčit, začalo jí to opravdu slušet. Milý český film, který mi skoro utekl, což by byla škoda.

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

S hodnocením půjdu proti proudu. Ano, herci jsou výborní. Ale jinak to nic tak světoborného není. Jednak mě to vlastně nebavilo a navíc tahle nemoc je ještě mnohem horší a její poslední velmi vážné stadium trvá bohužel velmi dlouho.

plakát

Prázdniny s Broučkem (2024) 

Mě se to líbilo. Pobavilo, zasmál jsem se, nebylo tam žádné násilí. Že to není kdovíjaký příběh, zápletka a děj, to mi vůbec nevadí, naopak. Všeho moc škodí. Bylo tam tolik situací, které fakt sedí, že mě to nadchlo. A párkrát jsem se fakt od srdce a upřímně zasmál, to už se mi taky moc při dnešní tvorbě nestává. Jako rodinná komedie, jak je uváděno, je to super. 90%

plakát

Signál - Odlet (2024) (epizoda) 

Poslední díl to trochu vylepšil, ale beztak se z toho dalo vytěžit víc, udělat to jinak, odpustit si střílení ... A na jeden film by to určitě stačilo. Herecky velmi dobré.

plakát

Signál - Černá skříňka (2024) (epizoda) 

Asi nejslabší díl. Poslední díl to stěží zachrání. MINI SPOILER : udělali z toho další den nezávislosti :-(