Reklama

Reklama

Kontakt smrti

(TV film)
  • USA Mortal Contact
všechny plakáty

Obsahy(1)

Učitel asijských bojových umění nasazuje své schopnosti do boje za záchranu svého žáka, uneseného mafií. Sponzor nelítostných soubojů ve volném stylu Lou Parazzo obviní svého účetního ze ztráty 750 tisíc dolarů a bez skrupulí ho nechá zavraždit a hodit do moře. Na trénink dětí přichází Christopher Stone se svou matkou a trenér Michael Reevers i děti z družstva ho ochotně přijímají mezi sebe. Marina Stoneová vidí, že Michael to s dětmi umí a doufá, že v kolektivu se Chris zbaví své nesmělosti. Když se za pár dní setkají s Mikem v supermarketu, Chris ho přemluví, aby s nimi šel do kina, pak se procházejí a sednou si na chvíli do předzahrádky jednoho bistra, kde se stanou svědky útoku tří pankáčů na staršího muže. Mike jako jediný jde napadenému na pomoc a útočníky zažene. Sklidí za to obdiv Chrise, ale i Mariny. Mezitím dojde k únosu Chrise, jehož otec dluží peníze Parazzovi. Mike přinutí Jimmyho, aby mu řekl, kdo únos zorganizoval a aby ho zavedl za Parazzem. Parazzo mu nechce dobrovolně Chrise vydat a poštve na něj své hochy, ale Mike je vyřídí. Na základě toho mu Parazzo nabídne, že vsadí na něho a když vyhraje v zápase se šampionem ve volném stylu, vrátí mu chlapce. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nenarazil na tak dobrou arénovku. Sice někdy při zápase nastupoval kameram bez stativu,takže jsme viděli soupeřům dost blízko do obličeje,jindy byla klasika na svém místě a zabírala oba peroucí borce a my vidíme všechno a až při kopanci do obličeje je střich a pak se pokračuje,což dneska tenhle styl natáčení ani neuvidíte v nových filmech. Ale kolikrát není střich ani při kopancích do obličeje.Můj nejoblíbenější souboj je Capoeira vs Ninja,kdy souboj,byl opravdu dobře natočen. Samotná choreaografie je velice dobře zvládnutá a stylově provedená. Kdy nastupujou pouliční rváči,je krásný pěstní souboj. Kdy nastupuje,capoeira,karate,kick-box opět se před kamerou objeví mistři. Černý kulturista,který díky svým svalům se sotva unese předvádí skvělá salta a hvězdy,což je také málo,kdy viditelné v těchhle filmech. Samotný trénink hlavního hrdina není přehnaný,cvičí na rotopedu,běhá a kope do boxovacího pytle. Celý snímek byl točen s jiným filtrem,tak se nám kamera zdá jakkási divná až to zavání a možná vlastně i je céčkovskou produkcí. Hlavní hrdina je ten co ho děti mají rádi,slušňák a ví co je správné,přesto žije sám. Aby ne,aby si během filmu nabrknul babu a kvůli jejímu malému synovi vstupuje do smrtelné arény. Filmu nemám prakticky co vyčíst,prominu i to přehrávání. Ovšem bodygárdi hlavního záporaka a hlavní mlátič jsou spíš takpoví pupkáči co upřednostňují pěsti než před samotnou bojovou akrobací což je další co se nevidí také tak často a tak šlachovití nebo svalovci jsou právě jimi nahrazeni,za to co je se pořád dívat. Vytrhnutí hrtanu holou rukou a krví pomazání hrudníkem. 90.léta jsou na filmu znát,přesto je neuvěřitelné,že se takové arénovky točily v 1995.roce. Možná to finálové zastřelení trošičku nepatří do tohle filmu,ale bylo krásné zakončení. Ve filmu nechybí skvělá syntézatorová hudba,pěkné písně,milostná scéna a výborná choregrafie. Ten kdo dá filmu odpad,těžko porozumí těmhle filmům a je nejspíše odchován áčkovskou akcí. Ti kdo mají rádi arénovky a dobré mlátičky se tohle bude líbit. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Na ty léta, to je celkem ucházející :-) Některé souboje sice až okatě neopravdové, ale to bylo u těchhle béčkovejch kýčů celkem normální. ()

Reklama

Reklama