Reklama

Reklama

Helloween: Hellish Videos

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Německo, 2005

Obsahy(1)

Ucelené DVD všech klipů, které kdy německá power speed metalová skupina natočila. Nechybí zde Halloween, I Want či Kids of the Century s vokalistou Michaelem Kiskem ani pozdější skladby Perfect Gentleman, I Can apod. zpívané nástupcem Andy Derisem. (Danulinda)

Recenze (8)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ano, všechny klipy co natočily Helloweeni sou zde. DVD je pěkně zpracované a nechybí tu ani bonusy (co dělali ve volném čase když byli na turné a bonusová písnička s klipem Hey Lord!) ()

Wall-E 

všechny recenze uživatele

Kompletní klipy na jednom DVD a je na co se koukat.Zvlášť s Derisem...náš metalový bavič....I´m perfect gentleman!!!!! ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Zbierka videoklipov mapuje dvadsaťročnú existenciu kapely a okrem videí z obdobia Strážcu mi neponúkla nič iné. Moment! Predsa len voľačo. Skladba If I Could Fly, podotýkam vynikajúca vec, ma priviedla k albumu The Dark Ride. Keď tak spätne spomínam, niekde v tom období odchádzali zo zostavy Uli Kush a Roland Grapow. Doteraz si myslím, že to bolo pre Helloween len a len dobre (dobehol som rest predchádzajúcich albumov, takže nevyťahujem králikov z klobúka). Každopádne, v dusnej atmosfére vládnucej medzi členmi vznikol v histórii Tekvíc vybrúsený klenot nepodobný tým spred doby odchodu Kaia Hansena. Doceniť sa mi ho podarilo až teraz, 12 rokov po jeho vydaní, keď som ako poslucháč náročnejší. Za ten impulz si odo mňa Hellish Videos jednu hviezdu naviac zaslúži. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Jů klipy Helloween jsou na CSFD. Tahle skupina pro mně hodně znamená a její klipy jsou pojatý spíše s humorem a to je dobře, samozřejmě, že né všechny a nejsou žádný klipařský zázrak pro toho kdo je nezná, nebo nemá rád. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Toto dvd hodnotím, narozdíl od slabých koncertních, plným počtem bodů. Důvodů je hned několik. Andy Deris, který je svým hlasovým rozsahem pouze (pod)průměrný zpěvák zde naštěstí (bohužel narozdíl od koncertů) nezpívá žádné hlasově náročné skladby z nejsilnějšího období kapely 80. let. Zpívá tedy skladby s menším hlasovým rozsahem, upravené na jeho úroveň, tedy zejména ve středních polohách. Když k tomu připočítám ještě studiové vylepšení jeho hlasu, tak je to celkem poslouchatelné. Hlavním důvodem, proč nedávám pouze průměrné 3-4 hvězdičky je přítomnost Michaela Kiskeho na některých klipech. Tento zpěvák nám na skladbách (zejména) mistra skladatele Kaie Hansena ukazuje, proč jsou Hansenovo skladby tak silné a proč sám Kiske patří mezi špičky v oboru pěveckém. Nádherný čistý hlas podpořený neuvěřitelně velikým čtyř oktávovým rozsahem, jelikož zpěvák i v těch nejtěžších polohách dokáže všechny výšky (ale i hloubky) zazpívat zcela suverénně a bezchybně. Dávám tedy plný počet, zejména zásluhou mimořádně silné dvojice Kiske-Hansen. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Skladby: 1. Halloween 2. I Want Out 3. Kids Of The Century 4. When The Sinner 5. Mr. Ego 6. Where The Rain Grows 7. Perfect Gentleman 8. Power 9. The Time Of The Oath 10. Forever And One 11. I Can 12. If I Could Fly 13. Just A Little Sign ()

Reklama

Reklama