Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 949)

Země na pouti 2 (2023)

Velkolepá sci-fi mnohem, lepší než první díl který ale předchází což sice není na škodu, jen jsem čekal pokračování. Snad bude třetí díl. Délka filmu by mě nevadila být to jinak lépe zfilmované. Takto nějak si představuji pořádnou hard- sci-fi , ne jak Emmerich udělá z každého dobrého námětu komedii. Proč tak nízké hodnocení? Protože to je čínské? Je to mnohem lepší než nudná Duna nebo Furiosa apod.

Země na scestí (2019)

Velmi dobrá sci-fi s neohraným námětem, ale něco tomu chybělo. Určitě by byla lepší kniha. Efekty dobré, ale někdy velmi zkratkovité.

Bumerang (1996)

Film jsem viděl několikrát a teď po letech znovu. Výborné téma s dobrými herci, ale zpracované jak nějaká tv inscenace.

Nehýbej se (2004)

Nechytlo mě to hned od úvodních titulků, špatná kamera, nudný děj, musel jsem to vzdát, nedodíváno, celá Penelope je mi ukradená, zase jsem naletěl vychvalováním tohoto filmu. Nesedlo mě, jak je to zfilmované.

Díra 2 (2024) odpad!

Na jedničku se ještě dalo dívat, v  ní mě dostal parádně namixovaný zvuk, dvojka je neskutečná nudná psycho slátanina s naprosto odpornými neherci a děsně blbou kamerou. Prostě se na to nedá dívat, ztráta času. Opět doporučení skvěkého sci-fi hororu na Netflixu.

Svatyně zla (2013)

Je to spíše hororový dokument inspirovaný skutečnou událostí než klasický horor či thriller. Zpočátku nuda pak masakr, konec. Veškeré náboženství je zlo. Ve jménu Boha se napáchalo hodně zla a dodnes stále páchá. Od zfanatizovaných panbičkářů sedržet co nejdál.

Silent Night (2023)

Na Johna Woo velmi divný styl, první polovina nudná, druhá slušný nářez, ale mnohokrát viděno a lépe, nic nového, shlédnout se to dalo.

plakát

Věznice Bangkok - hotel all inclusive (2004)

Po shlédnutí seríálu Bangkok Hilton s Nicole Kidman jsem chtěl vidět tento dokument. Ano, je to drsné vězení, ale drogových dealerů není proč litovat, horší je to, když je opravdu nevinný a Thajci jsou i přes důkazy o nevinnosti slepí.

plakát

Bangkok Hilton (1989) (seriál)

Tento seríál mě naprosto minul, asi to bylo tím, že vznikl v době revoluce u nás. Je to už hodně zastaralé z filmařského hlediska, dnes se točí filmy jinak, přesto se mě velice líbil, jen ten „Hilton" nebyl dost drsný z dnešního pohledu.

plakát

Král Tulsy - Série 1 (2022) (série)

Začátek mě velice navnadil, pak to trochu polevilo až závěr se trochu rozjel. Pár skvělých hlášek, ale jinak tuctový seriál, uvidíme co přinese druhá řada. Dle jako vždy přestřelenému hodnocení jsem očekával od stárnoucího Stalloneho trochu víc. Místy dosti trapné, hluchá místa, dívat se na to dá už kvůli Sly, ale i bez hereckých hvězd jsou mnohem lepší seriály.  Za týden nebudu vědět o čem to bylo , hned po shlédnutí pustím z hlavy. Zmizelo tolik motorkářů a policie to nevyšetřuje, byť to byli zločinci? Ve Flasbacku o 25 let Sly vůbec neomládl, naprosto stejný dědula jako v 75, atd.