Reklama

Reklama

Stephen Lynch: Live at the El Rey

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tento záznam vystoupení zachycuje jednoho z dnešních nejoriginálnějších zpívajících komiků v jeho přirozeném prostředí - na jevišti. Možná jste ho mohli vidět v Comedy Central Presents: Stephen Lynch nebo i někde jinde, ale to byla jen malá ukázka toho, co skutečně dokáže v přímém přenosu a bez cenzury. Zazpíval zde tyto písničky: Not Home, Baby, Special, Talk to Me, Priest, Grandfather, Gay, Superhero, Drink You Pretty, Craig, Taxi Driver, Love Song, For the Ladies, She Gotta Smile, Best Friends Song, Classic Rock Song a na konec D&D. (c.tucker)

(více)

Recenze (5)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Stephen Lynch je geniální showman, který skvěle improvizuje a spolupracuje s publikem. Jeho koncert by pro mě byl zážitkem na celý život. A pokud si mám vybrat svou oblíbenou píseň, byl by to určitě Priest. A pozor - toto rozhodně není materiál pro děti ;-) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tohohle chlápka prostě žeru. Je to neuvěřitelnej komediant a šouman, už jen ty grimasy, které u toho dokáže nasadit. A ty texty písní jsou grandiózní. Největší rozsekávka je každopádně superhero, o tom žádná. P.S. Mé titulky je možné stáhnout TADY. ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

Varování: není vhodné pro děti, těhotné ženy a silně věřící! Lynch je bezkonkurenční. Smál jsem se od začátku do konce. Těžko říct, která z písní je nejlepší, ale pravděpodobně Craig. Nejlepší ukázka komunikace s publikem (i přesto, že jim občas zanadává - ale to je na tom přece super) a improvizace, co jsem viděl. Díky c.tucker za titulky, docela pomohly. ()

Crowe23 

všechny recenze uživatele

Opravdu neskutečná sranda. Lynche jsem obejevil teprve nedávno a už jsem tento koncert slyšel nejméně 3x a stále to nestačí. Texty písní jsou prostě nekompromisní, bránice trhající a Lynch sám je rozený showman. Jeho písně jsou navíc tak chytlavý, že si ještě do teď v hlavě zpívám "Baby" nebo třeba "Special Ed" . Stephen Lynch je prostě frajer. ()

Reklama

Reklama