Reklama

Reklama

The Obama Deception: The Mask Comes Off

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zajímali jste se vždycky o věci z trochu jiné stránky než "obyčejní" lidé? Zkoumali jste jádro věci a chtěli jste se dobrat, kdo za tím vším stojí? Pak je tento film právě pro Vás. Tento dokument pojednává o nově zvoleném americkém prezidentovi Baracku Obamovi, jen z trochu jiného úhlu pohledu, než jak to dělají dnešní média. V tomto snímku se jde ale ještě dál, a možná se dozvíte, že ten, kdo skutečně vede USA, není prezident, ale někdo úplně jiný. (code2)

(více)

Recenze (43)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

zpracování nepříliš důvěryhodné..na efekt...takové povrchní..prosté....nepřesvědčivé....útočí to příliš vysoko a to...prostě nejde......nejde.rozkrýt................ale jinak je tam řadů faktů....americká historie....oficiální...dobře známá....no.....věřim, že na tom celym pravdy trochu bude....Obama opravdu obrací.....demokracie....svoboda slova ano...ale vláda lidu rozhodně spíš ne... ()

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mám velkou tendenci těmto filmům a "konspiračním teoriím" věřit. Ale nevím jestli je to dobře. Každopádně zde hodně věcí "smrdí". Stačilo by málo, např. svolat nějaku debatu a otevřeně si těchto věcech s americkou vládou pobavit a bylo by po konspiracích. Stejně tak o "záhadách" a do očí bijících nesrovnalostí okolo 9/11. Jasně směrované otázky a jasné odpovědi a bylo by to. Jenže taková přiležitost nikdy nebude, vláda to neumožní. Proč asi?A pak nemají vznikat tyto teorie. ()

radimhasalik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi jednostranný a tendenční dokument. Určitě je dobře, když někdo lidem otevírá oči. Nicméně je potřeba tato fakta ukazovat realisticky. Je třeba dát prostor pro vyjádření i druhé straně. Když se to autorům dokumentu podaří, vzniká vyvážený materiál. Jestliže se to autorům nepodaří, vzniká propaganda. Bohužel u tohoto snímku jsem měl celou dobu pocit, že sleduji propagandu. Mám-li to srovnat, pak se mi mnohem více líbily dokumenty Sicko a Fahrenheit 9/11 od Michaela Moore. ()

Reklama

Reklama