Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Poslední recenze (307)

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Když si odmyslím ten komerční a vychvalovaný blivajz zvaný 3D, který je dnes pomalu každému filmu bez větší podstaty nucen, dostanu přestřelenou komedii, která s trochou nadhledu jednoduše pobaví. Nejlepší postavou je každopádně Kato (Chou), Chudnofsky (Waltz) a Franco ve své mini roli. Rogen z toho naopak dělá až moc velkou frašku, která to komiksové téma spíše pohřbívala a snímek pak připomíná parodii na komisaře Clouseaua. Postava sekretářky - důchodkyně (Diaz) filmu zase dodává nadbytečnou (sex)romantickou rovinu, která navíc stejně nikam nesměřuje. Možná je lepší, že to bylo celé pojaté jako komedie, protože Rogen by nikdy vážnou roli temného mstitele nezahrál nebo bych mu to prostě nikdy neuvěřil. Na Kick-Ass to sice nemá, ale i tak je to pohodová akční jízda, která má svoje silné momenty a zajímavě natočené scény. Jako komiksová adaptace to bude nejspíše epic fail, ale jako parodie na hrdiny to má občas dobrý koule. Díky úžasnému 3D crapu, který mě však s**l po celou dobu filmu, nakonec trochu ubírám a dávám zasloužených (6/10). Kato rulez, 3D sux!

plakát

Ong Bak 3 (2010) 

Tony padá a padá, ale ještě úplně neumřel. V poslední části série se toho bohužel moc neděje a většina stopáže pokrývají nezajímavé až nudné scény. Navíc se ta akční část opět odsunula snad ještě více do pozadí a místo ní tu máme mystiku, magii, sny, halušky, černý kouř, vrány a blesky (wtf?). Po technické stránce to také není žádná sláva, místy to dokonce vypadá jako laciné béčko za pár $. Na tomto snímku je bohužel vidět, že byl natočen v podstatě z donucení, což potvrzuje nejen samotný závěr filmu, který absolutně postrádá spád a napětí. Bojový styl tentokrát přešel do nattayuth - tancující techniky boje, která asi mnohým nebude po chuti. Ong Bak 3 se snaží působit hrozně spirituálně a mysticky, až jsem tomu musel přidat přívlastek fantasy. Je však dost prázdný, nudný a především nedotažený, neboť na mě působil, jako by to Tony splácal po cestě do kláštera. (4/10)

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Film je nabitý (sprostými) hláškami, drogami a sexem během jedné bláznivé cesty na koncert. To je ta první část, kterou uvidíte z větší části celého snímku. Po všech těch strastech i slastech, nastává nevyhnutelný přerod a na povrch se dere další dějová linie, která se začíná formovat v přátelství Aarona a Aldouse . Není to však na škodu, film má aspoň trochu hlubší význam, než jen ujetá cesta z bodu A do bodu B. Celkově se jedná o slušný průměr. Nebýt ale několika málo věcí, které z tohoto snímku dělají lehce nadprůměrnou (v některých momentech i tězce) komedii. Nejen dva hlavní protagonisté jsou výborně sehraná dvojka, ale takový producent Sergio je kapitola sama o sobě. Nejlepším zážitkem je jistě příběh o Jeffreym spojený s chlupatou stěnou. Dále nezapomenutelný Moby a Kubrickova chodba mě také dostala nemálo do kolen. K tomu si připočtěte i celkem povedené "rockové" skladby, které celému tomu kolotoči přidávají na dynamice a právě za tyhle poslední řádky nakonec uděluji vyšší hodnocení. (7/10)

Poslední hodnocení (17 285)

Vládcové nebes (2024) (seriál)

16.03.2024

DogMan (2023)

16.03.2024

Argylle: Tajný agent (2024)

05.03.2024

Pluto (2023) (seriál)

03.03.2024

Kosmonaut z Čech (2024)

02.03.2024

Chudáčci (2023)

01.03.2024

Sborovna (2023)

25.02.2024

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál)

24.02.2024

Planá hrušeň (2018)

23.02.2024

Reklama