Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

Smejky87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle by byla alespoň 3 hvězdičková záležitost, kdyby to bylo vytvořeno tak, jak to doufám většina lidí chápe - jako vtip, nebo sociologická sonda. Bohužel se obávám, že ono kdyby se nekoná. Čili tady máme jen tragikomickou scénku s tajuplnou (i když tajuplnosti má v sobě asi tolik jako kdejaká důchodkyně od vedle) věštkyni a je až s podivem do jaké míry jsou někteří lidé schopni jim ty nesmysly baštit. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

"Proč Bůh stvořil člověka? No přece jenom proto, aby viděl jeho maglajs v palici" . . . Bláhoffcův "Teorém číslo 1" naplněn zde tedy zcela a beze zbytku! 8-o . . . Docela by mě i zajímalo, co si tak ta >mamá< Košanda vyvěštila pro sebe. Asi že jí někdo jednou hodí k(o)šandu... :o[ . . . Neuvěřitelný hnus s užíváním zjevně fingovaných dotazů, určen pro (nej)dolnějších (inteligenci a zdravému i selskému rozumu nejodolnějších) >deset tisíc< a všelijaké ty vrátné a noční směny, za něž platí účet za telefon (blbí) zaměstnavatelé... :-( . . . Co dodat? Howgh. - - - - - (Občasně a spíše nechtě při přepínání (;-) nahlédnuto v nudně pracovní či opileckou noc na tévé nepríma, komentář zde - v úžasu, že i tato sračka objevila se zde na ČSFD - jako igovidně mnohý - 16.10.2009) ()

Reklama

ClapTrap odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, a obírání peněz z lidí v nočních hodinách. Přemýšlel jsem nad jednou hvězdou za vynikající "zábavu", neboť z některých jejich "čárů" opravdu umírám smíchy, ale nakonec jsem si řekl, že dám odpad, protože ty lidé, co jsou v televizi, sami ze sebe dělají šaška, aby lidi obírali o peníze, podle mě, za nic. To by potom mohl jít dělat zřejmě každý. ()

TomPrusik1 

všechny recenze uživatele

Jasně je to sračka největšího kalibru, ale co může být lepšího než tato lobotomie po náročném dni. Pokud se chcete nějak odreagovat, nechcete skončit na drogách, nebo na jiném svinstvu, pak je pro vás tohle nejlepší volbou. Tolik se tu pobavíte a stačí jen deset minut na to koukat a máte čistou hlavu. VŘELE DOPORUČUJI. Hlavně pokud máte hlavu v pořádku, tak tam nevolejte. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad určen pro paranoidní důchodce, kterým nevykladají karty čarodějnice, média nebo snad kvalitní kartářky. Karty tam vesele vykládají nedostudované psycholožky, které přes den spravují veřejné záchodky. Veškeré ortely a "vize" tamní "dámy" provádějí přes informace přímo od volajících, kteří jim barvou hlasu, náladou nebo popsáním situace řeknou úplně všechno o problému a ony pak jen na oko zamíchají karty a předstírají, že to vyčetly z nich. Ve většině případů tyto dámy neodolají a zapojí svojí stařeckou potřebu do všeho cpát své názory a nekvalifikovaně radí v závažných tématech ( "s ním se rozhodně rozejděte, ten za to nestojí, karty mi to ukazují"). Koukám na to jen když pracuji v noci na počítači, ale jednu píču jsem už slyšel nejméně 5x vyprávět ten samý příběh o tom, jak jí JEDNOU vyšla věštba a proto by jí měl každý věřit (jinak řečeno, jsem šarlatán, teď se vás snažím přesvědčit o svých pseudokvalitách). Volejte věštce není nic jiného, než laciná psychologická hra na stupidního diváka, ze kterého se musí vytáhnout prachy a pak mu za to něco nažvatlat, aby za týden volal znovu. Je to výdělečný pořad, ne pořad určen pro diváky, proto je to sračka jak náplní, tak účelem. 0% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno