Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nedám ani zhulenej. Vždycky se ve mě i přes oslabené vnímání probudí člověk, litující zoufalce v posledním tažení, ze kterých si ještě někdo před za a. sebevraždou, za b. úmrtím na raka, za c. zbavením svéprávnosti udělá kasičku. A vždy mu pěkně poradí. Především rady a názory polocikánských kurev i buzerantskejch plešounů na zdravotní stav telefonujících mě uvádějí v úžas. To na to fakt není paragraf? Kladivo na čarodejnice nám dává takový milý návod, jak ohleduplně zbavit společnost tohoto nánosu parazitických sviní. Směle do toho, sirky hradím. ()

Sykon odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti tomu, když někdo na vykládání budoucnosti věří, ale věřit na vykládání přes telefon? To už je hovadina největšího rázu. A to, že se najde dost lidí, kteří neváhají se za těžké peníze ptát jak na tom budou s penězma je hodně smutné. Pro jejich blaho by tu měla být zavedena nová hodnocí stupnice - pod odpadem by bylo ještě tlačítko "podávám žalobu". Ale abych jen nenadával, musím se přiznat že v dobré společnosti je to po flašce vodky docela sranda. ()

Reklama

Smejky87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle by byla alespoň 3 hvězdičková záležitost, kdyby to bylo vytvořeno tak, jak to doufám většina lidí chápe - jako vtip, nebo sociologická sonda. Bohužel se obávám, že ono kdyby se nekoná. Čili tady máme jen tragikomickou scénku s tajuplnou (i když tajuplnosti má v sobě asi tolik jako kdejaká důchodkyně od vedle) věštkyni a je až s podivem do jaké míry jsou někteří lidé schopni jim ty nesmysly baštit. ()

spiritus odpad!

všechny recenze uživatele

das ist eine kleine katastrophe :-D Ne opravdu je to děs. Tuhle jak byl úplněk, tak jsem nějak nemohl spát a hle na obrazovce TV se mi zjevilo tohle. Řekl jsem si že se na chvilku kouknu a udělal jsem dobře. Protože větší televizní blamáž a podfuk jsem snad ani neviděl. Paní všem, ale opravdu všem odpovídá úplně stejně a s naprostou sebejistotou. :-) Budete řešit peníze, přijde stará žena, bude Vám do toho kafrat, pravděpodobně tchýně, když ne tchýně, tak sestra, matka, babka, doplnte si co chcte, vidím tu nějaké vyšetření, ale nic vážného, když se budete šetřit nic Vám nehrozí :-D :-D Prostě tak, že se vždkycky nějak musí trefit. A nejlepší byla ženská, co jí, po přesvědčování že ji obere syn o peníze, řekla, že syna nemá, tak paní pokračovala dál o synovi, bez hnutí brvy :-D :-D Ty ludia sú fakt hlópé.... ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto dílka snad každý musí pochopit hluboký účel a blahodárný význam Svaté inkvisice... Kdyby aspoň začátek každé jednotlivé věty vyřčené v tomto seriálu aspoň přibližně souvisel s jejím koncem... Ale tahle ježibaba si vážně nic jiného než upálení nezaslouží. - Mně se zdál děsivej sen... - Tak povídejte. - Mně se zdálo, že jste strašná píča... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama