Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

honajz2 

všechny recenze uživatele

V této podvodnické (pardon, EZOterické) show máme dvě podivné ženy: Marcelku, která je črodějince, je starší než Metuzalém A mele nesmysly tak dobře, jako nikdo z EZA. Pak je tu Janička Demeterová, a to je něco horšího. Neustále při věštění opakuje čtyři fráze. 1. Vy to tu máte trošku pozastavený 2. Vyšla vám karta štěstí 3. Vy jste král, vy se nedáte 4. To je řízek, to je řízek! Já jenom koukám, že někdo přijme tuto imitaci Jolandy do televize. Janička je stejně format, pořád by strkala ruku do ohně, když si myslí že jí někdo lže. Jako třeba v tomto rozhovoru: Podivín: Slyším vás? Chichotání. Janička: Smějte se, chcete vůbec věštbu? Podivín: Ano, já chcui věštbu. Já chci vědět, co dělá taková p*ča v televizi... Zavěšeno. Janičkia to prostě umí,a neměla by věštit tady, ale s Jolandou v EZU. Možná by mohli mít vlastní pořad "Cikáni věští". Ale to by žádná normální televize nepolvolila. Hvězdička za Demeterovou, která svými kecy pobaví. ()

amirgal odpad!

všechny recenze uživatele

Představuji si tu řadu dychtivých posluchačů (protože dívat se na ty baby fakt nedá), kteří čekají na ústředně ve velmi drahé frontě na přepojení; představuji si jejich naivitu, hloupost a dětinskou víru dranžírovanou skupinkou, myslím si - polointeligentních podvodnic? Nesympatické jsou mi obě strany barikády a vždycky přemýšlím, zda mi jich má být líto nebo se jich mám raději obávat. Co všechno by se těm nebohým spoluobčanům dalo navykládat a co se jim už navykládalo a co všechno jsou nebo budou pro trochu jistoty ochotni udělat? Děsivé ... Při těchto úvahách mne definitivně přešel smysl pro humor, byť je pořad proklatě ridikulózní. Ovšem jako investigativní společenský dokument jdoucí na dřen bazálních lidských potřeb, obav a tužeb by to mohlo být snad i na celých 5 hvězd. BTW z názvu "Volejte věštce" jsem měla za to, že budou odpovídat věštci a ne jen věštkyně, a tak mne potom napadlo, že se jedná o pád třetí a nikoli čtvrtý. Znělo by to krásně pejorativně: "věštka" - něco jako "měštka" :). ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je to len pár storočí dozadu, čo sme tu takýchto veštcov, vykladačov kariet, falošných prorokov, zázračných liečiteľov, šarlatánov a podobných podvodníkov verejne upaľovali. Dnes nám svoje rozumy, klamstvá, môžu predávať priamo z televíznej obrazovky. Nie, nechcem tu rozpútať novú inkvizíciu proti týmto hnusným supom, čo zneužívajú dôveru a naivitu slabších pováh. Stačilo by mi, keby táto relácia čím skôr zmizla z vysielania. Čo sa týka hodnotenia, tak tu naozaj nie je nad čím premýšľať. Toto nemá s filmovou tvorbou absolutne nič spoločné. Odpad! ()

xladojx odpad!

všechny recenze uživatele

Zde nelze jinak než uvést, že ti, co volají na tuto linku, jsou naprostí idioti. Tato do pekla volající hovadina mě opět utvrdila v tom, že nejlépe se vydělává na lidské hlouposti. Je směšné a zároveň smutné tyto individua (ve studiu i na "drátě") sledovat a poslouchat. Jeden z mála pořadů, pro které je odpad ještě hodně nadhodnocené hodnocení... ()

Violeta odpad!

všechny recenze uživatele

"pátek 4. září je dnem Venuše a na obloze se zakulatí měsíc, jehož chladné světlo nás zalije láskou, smířlivostí a pochopením... Sama Bohyně je patronkou této noci plné kouzel a ruku v ruce s královnou noci okouzlí lidská srdce, která se otevřou, aby z nich mohla vytrysknout láska." ... To snad neni možný. Ale klobouk dolů, já třeba lidskou blbost zpeněžit neumim. Věštka ušatá. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama