Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

Laurent

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jaké komentáře zde vyvolal tento pořad. Nebudu ho hodnotit, protože nevím, jak bych to měl udělat. Přesto bych řekl, že je zarážející kolik komentátorů uráží nejen tvůrce ale i volající diváky, nebo kohokoli, kdo v danou ideologii věří. Bohužel je to určitý negativní výraz vkusu, projevené slušnosti a respektu k druhým lidem. Když použijeme podobnou logiku pak prohlásíme za duševně choré všechny lidi hlásící se k jakémukoliv náboženství nebo k víře v boha. Choří budou také všichni, kteří hrají hazardní hry, protože z "matematického" hlediska nemohou být dlouhodobě úspěšní. Stejně tak by byl chorý každý, kdo svojí vírou nebo jednáním vybočuje z všeobecně zažitých vědeckých poznatků a takzvané "racionality". V duchu takové logiky by nebyl duševně zdráv nikdo. Respektujme, prosím, víru a volbu. ()

Sykon odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti tomu, když někdo na vykládání budoucnosti věří, ale věřit na vykládání přes telefon? To už je hovadina největšího rázu. A to, že se najde dost lidí, kteří neváhají se za těžké peníze ptát jak na tom budou s penězma je hodně smutné. Pro jejich blaho by tu měla být zavedena nová hodnocí stupnice - pod odpadem by bylo ještě tlačítko "podávám žalobu". Ale abych jen nenadával, musím se přiznat že v dobré společnosti je to po flašce vodky docela sranda. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad určen pro paranoidní důchodce, kterým nevykladají karty čarodějnice, média nebo snad kvalitní kartářky. Karty tam vesele vykládají nedostudované psycholožky, které přes den spravují veřejné záchodky. Veškeré ortely a "vize" tamní "dámy" provádějí přes informace přímo od volajících, kteří jim barvou hlasu, náladou nebo popsáním situace řeknou úplně všechno o problému a ony pak jen na oko zamíchají karty a předstírají, že to vyčetly z nich. Ve většině případů tyto dámy neodolají a zapojí svojí stařeckou potřebu do všeho cpát své názory a nekvalifikovaně radí v závažných tématech ( "s ním se rozhodně rozejděte, ten za to nestojí, karty mi to ukazují"). Koukám na to jen když pracuji v noci na počítači, ale jednu píču jsem už slyšel nejméně 5x vyprávět ten samý příběh o tom, jak jí JEDNOU vyšla věštba a proto by jí měl každý věřit (jinak řečeno, jsem šarlatán, teď se vás snažím přesvědčit o svých pseudokvalitách). Volejte věštce není nic jiného, než laciná psychologická hra na stupidního diváka, ze kterého se musí vytáhnout prachy a pak mu za to něco nažvatlat, aby za týden volal znovu. Je to výdělečný pořad, ne pořad určen pro diváky, proto je to sračka jak náplní, tak účelem. 0% ()

lodka 

všechny recenze uživatele

Kdybych se díval jen na tohle a nic přitom nic jiného nedělal, tak se po pár minutách asi půjdu oběsit. Jiný rozměr však tento pořad nabírá, když se přes noc potřebujete něco naučit nebo vypracovat a podkres je mimo kafe jediná varianta jak neusnout. Oblíbená hudba, kde znáte text, je rušivá, protože alespoň mě nutí si podrukovat melodii a tím pádem je těžké se soustředit. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud po půlnoci vstanete radši nechte televizi vyplou a nebo si radši zapněte nějaký porno, ale v žádném případě primu ne.Nechápu jak ty lidi můžou být takový idioti a utratěj kredit do toho nejvíc zasraně debilního pořadu jako je tahle sračka sraček.Zavolaj nějaký nesympatický krávě, která mele z tý svý hnusný držky sračky, které se vám v životě nikdy snad nestanou.Kam spěje dnešní doba.Zlatej středověk kdy nebyli televize a nemuselo se koukat na takový hovna.0% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama