Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

GoGousek1526 odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný kdo v tom vystupuje a je celkem vtipný je pan Vlastík Plamínek jinak je to blbost na kterou se nedá dívat. A bohužel tahaj i z lidí peníze. ()

gimli35 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za věštkyni Jolandu a její nezapomenutelné hlášky, jako např. "Váš anděl míří vysoko, protože pes je přítel člověka!" nebo "Řeknu vám na vaše otázky! Můžete položit jenom jednu a odpovím vám jenom tři!". Problém je ale v tom, že to Jolanda zřejmě myslela vážně... ()

Majkowski odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémní nálož exkrementů vypadávajících z úst Vlastíka Plamínka, kartářky Jolandy a dalších podivuhodných individuí, kteří vypadají, že byli do tohoto pořadu "naverbováni" v nějaké temné uličce sjetí na cracku. Když se člověk dívá na tento pořad, tak musí hodně silně přemýšlet nad tím, zdali jsou hloupější "věštci", nebo ti lidé, co jim volají. ()

prasecak_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět partu bláznů, šarlatánů a idiotů, tak toho tento pořad nadchne, seriózní člověk rychle přepne na jiný kanál. Ale na druhou stranu tento pořad vdechl život hvězdám typu Jolanda a Vlastík Plamínek. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Tady vidim velký špatný svědění koulí a prdele, protože položit můžete otázku jen jednu, ale odpovim vám tři... Šteněněněně! Jako (neúmyslné) parodii na věštbu se tomu dá těžko něco vytknout... :))) ()

Reklama

Reklama