Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Ewík 

všechny recenze uživatele

Z celé EZO.TV mě dokáže v bezpečí udržet pouze Alešova upgradeovaná verze Šambaly 12 D :-D Za něj ta jedna hvězdička. Zato Vlastík (http://www.youtube.com/watch?v=cXIpG8m6kdc - u Krause) mě vždycky dokáže vyvést z míry - ať už se štěnetem, zebrou nebo s Bárou... A ostatní mě nezajímají. S pivkem a dobrým kolektivem docela sranda. ()

forsberg

všechny recenze uživatele

Mladší bratříček Volejte věštce na Primě, tentokrát na tv Barrandov. Velice zábavné, zvlášť pokud natrefíte na věštkyni Alenku-Pastelku. Alenka je korpulentní, výřečné děvče a její hlášky hádám časem zkultovní. Jako třeba ta o slezině, která jednomu z důvěřivých volajících prý cvrnkla do žeber, i byl mu za sedmdesátkáčé za minutu doporučen masér a bylinkový čaj. Alenka maluje pastelkami, radí se s anděly, zásadně všechny choroby léčí "grepefruity" a rýží, a její charisma burcuje volající diváky k neuvěřitelným výkonům, např. toho pána, co pravil: "Já vám to nevěřím, protože jsem zaplaťpánbůh ateista." ()

Reklama

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Ruply mi nervy a musím to někam ventilovat. Tak původně jsem vyhledal diskuzní fórum na stránkách samotné TV Barrandov, jenže po mně požadovali registraci a já nechci být straníkem jejich latentně komunistického vysílání. Napadlo mě poslat výhrůžky smrti na mailovou adresu, ale předpokládám, že při první známce kritiky by to soudružka Pavlína Němečková stejně přestala číst, natož aby si polistovala ve změti vulgárních až politicky nekorektních plůdků mého znechucení. Nakonec mě napadlo odstřelit samotná studia, ale momentálně nevím, jak sehnat trhavinu a vyrábět podle internetu mi za ta sladká léta v krimu nestojí. Tudíž to odnese ČSFD, neboť jsem právě na kanále CaryMaryFuck zhlédnul paní Jolandu a bylo to poprvé, co jsem se u videa na zmíněném kanále Youtube nesmál, nýbrž vypínal zhnusen. A předpokládám, že právoplatně, neboť nová čtečka karet, o jejíž vnadách raději pomlčím, naprosto nevybíravým způsobem podrazila veškeré zbytky důvěryhodnosti, kterou pořad nikdy neměl. Češtinu ona karikatura člověka ovládala asi jako lemur telefon a vážně mě zaráží, že se ještě nestala krupiérkou v Nevadském kasinu, po té, co tak bravurně své cigánské karty míchala. Sestřih poukázal ještě na jeden velmi důležitý faktor pořadu pro jednoduché a zkouřené - okrádání důvěřivých lidí skrze sluchátko. Pořad plný arogantních babic a mužů, kteří by dozajista zahynuli, nechat je ve společnosti jiných chlapů po delší dobu, než 15 minut, je pro mě dokonalým antonymem morálky. I zdraví lidé jsou leckdy schopni věřit v kdejaké bludy, zvláště, když jim slibují lepší zítřky, jen vyložené duševní zrůdičky však volají do tohoto pořadu pro radu. Znáte-li někoho takového, zkuste mu nejprve trpělivě vysvětlit, proč by jste neváhali označit tvůrčí tým noční show za šarlatány a pokud budou mít stále nutkání utratit 70 korun za každou minutu čekání na nikdy nepřicházející zázrak, ukončete jejich trápení jakoukoli nehumánní metodou, degradují lidský genofond. Odpadu je pro tento pořad škoda, nenapadá mě však horší slovo, kterým bych ho chtěl ohodnotit a popravdě asi neexistuje slovo takové magnitudy. Do mého slovníku se EZO zapisuje jako slovo s významem hrůzností připomínající genocidu. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

V současné době patrně nejlepší komediální pořad na našich televizích. K mým nejoblíbenějším účinkujícím patří Vlastík a zejména Jolanda. Ta je naprosto úžasná, myslím, že Luděk Sobota musí mít radost, že někdo navázal na jeho vrcholné období 70. let. I když, možná spíš závidí.. neboť zatímco on ty absurdní monology pracně vymýšlel a hrál, Jolanda je ze sebe sype naprosto přirozeně s neuvěřitelnou lehkostí a ve velkém množství. Nezapomenutelné jsou perly jako: "vidím, že žijete z huby do huby"... "Můžete mi říct jen jednu otázku a já vám odpovím tři"..."Jestli chcete vědět moji budoucnost co jsem dělala jako malá"..."Jako máma vám řikám, dohlídejte na vaši dceru nech nedělá takový kopičiny"..."nepřepínejte kanela"..."moje rodice byli bily a ja jsem ciganka ano"...,kolik vazite?" ,,ano, dekuju za odpoved! Odpovím vám ji po skončení pořadu"..."neustále ste hodně truhlila"..."budete dědit, vidím tady finance velký, velkou dědičnost" ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo, když paní z nedostatku karet věštila z pastelek, a v mezidobí, než někdo zavolal, tvrdila, že nejde o okultismus, ale že se na volající napojuje, hm, přes vesmír :-) Tohle je Alenka Pastelka, vážení. Ale je zde více věšteteckých suprstár. Třeba teplomet Aleš Fajx (pro kamarády Alešek Dráček Fajxík), který se zabívá především energií rejky a šumbaly (pardon, šambaly). Nabízí také netradiční služby, které poskytuje svým keplým kamarádům, jako je tarot keltských draků nebo noc s Merlinem, kterého Aleš proměnil na noc v gaye. Další věšteckou suprstár je žen, Jarmila Hamplová, která se zabívá především předáváním sexuální energie z 5D (a takhle se milé děti objevil na naší krásné planetě virus HIV). Ona sama je astrální bytostí, která také žije v 5D, a před bordelem, kde si přividělává, předala tolik sexuální energie, že to není ani možné. Také zmíním pologramotnou Jolandu, která je v tomto oboru skvělá. "Vy máte dobrý nemáte nic? Jáj, bože můj, hoď tu sůl na někoho z okna! Dobrý den, moje jméno je Jolanda a řeknu vám na vaše otázky. Můžete mi položit pouze jednu a já vám odpovím jenom tři. Já jsem cikánka! Za totality, bylo to zakázané, věštit, museli jsme dávat pozor aby nepřijeli benga. Ano, vy se odstěhujete, protože tady vidím, pes, je přitel člověka, a tady vidím anděla, hodně míří vysoko..." To jsou ty nejlepší a nejchytřejší věci, co kdy Jolanda řekla. ještě tu byl Vlastík Pláminek, který bubnoval, a vybubnoval si to až na nějaké festivaly. Jeho skvělé hity, jako je třeba: Zahradník, Domorodec, Chobotnice, Štěně, Zebra, Dopřej si radost, Bimbiryba, TěDěBaĎaĎó, Zavolej mi do klubu Padá na mě světlo zhůry, Jsem mák, Všemocný nemocný, Mám hezké tělo, Barunka a Ne nalezne na jeho albu "Padá na mě štěně zhůry, já tu sbírám radosti fůry". Škoda, že přisel o buben a šel dělat věštce do Vagíny (ne, do Reginy, já si dneska všechno pletu!). Zapomněl jsem zmínit zívajíci bachyni Danicu, další do clubu čarodějnic Simonu a Isabelu, která to už roky táhne s nějakým archandělem. Výsledek? To největší dno české EZOteriky, kterému chybí Regina, Demeterová a Morgana je doknčeno. A ještě Lení Maria, ta má vždy hodně keců. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)
  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)

Reklama

Reklama