Reklama

Reklama

Dobrodružství Austina Stevense

(seriál)
  • Velká Británie Austin Stevens Adventures

Obsahy(1)

Austin Stevens Adventures je dokumentárny seriál z produkcie Animal Planet, v ktorom hlavný predstaviteľ cestuje po svete, vyhľadáva a fotografuje najnebezpečnejšie zvieratá sveta. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Austin Stevens je naprostý blázen, o tom není nejmenších pochyb:) Ale zcela podobným typům rozumím. Ten adrenalin, který zažívají, musí být jako extáze, které se nedokáží vzdát, i když je může přivést do toho největšího nebezpečí. Lidé milují to, co dělají, stejně jako ví o hazardu, který jim to přináší. Adrenalin, díky němuž dokáží jít až za hranice možností. Risk, který číhá na každém kroku. Vzrušení střídající strach. A o tom to je. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Expert na hady Austin Stevens sa pre tentokrát vydáva na cestu po rôznych zákutiach sveta, kde sa snaží vyfotografovať niektoré z najobávanejších zvierat, zároveň nás niečo o nich oboznámiť. Robí to navyše veľmi šviháckym spôsobom, ktorý niekde pobaví a niekde i dostatočne vystraší. Najviac ma bavili časti o levoch, medveďoch či nosorožcoch a dlho mi nešlo do hlavy, že tomu sympatickému chlapíkovi pri všetkých tých kúskoch už tiahlo pomaly na 60. Veľmi akčný dôchodok. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když si rozdával pud sebezáchovy, tak Austin si asi zašel na panáka, protože to jinak není možný. Na první pohled je vidět, že Austin svou práci miluje, ale mám pocit, že při jeho prvotním setkání s nějakým nebezpečným zvířatem naprosto zapomene přemýšlet, vždyt ty jeho skoky do bažiny na nějakýho jedovatýho hada, strkat nohu do nory, aby zjistil jestli tam je leguán a přitom říkat do kamery s naprosto šíleným výrazem, doufám, že tam není protože jinak přijdu o nohu a nebo dávat hlavu do otvoru stromu, protože tam viděl hada, jak se později ukáže jednoho nejedovatějších, to teda všechna čest. Myslel jsem si že mezi magorama jsem na nejvyšším levelu, ale koukám, že Austin je ještě výš. Na druhou stranu je třeba říct, že o nebezpečných predátorech ví Austin hodně a umí to velmi neortodoxní, akční a dobrodružnou formou předávat divákovi. Otázkou zůstává jestli je divák schopen zachytit všechny ty informace, když pozoruje Austinovo počínání. Poučné dobrodružství se silným adrenalinovým aromá. ()

LadaVan 

všechny recenze uživatele

Přírodopisné filmy mám rád. Ale opakovaný "vtip" již není vtipem. Chování Austina mě nápadně připomíná chování zesnulého Steva Irvina. V obou případech bych spíše hodnotil hereckou dramatičnost, kterou oba pánové ve svých snímcích nešetřili, ale já vám to pánové opravdu nežeru. Myslím, že mnohem větší odvahu projevil kameraman, který ve filmech vidět není Nechci zpochybňovat jistou znalost přírody obou pánů a jistě chápu, že zdánlivé nebezpečí podbarvené dramatickou hudbou a šikovným pohledem kamery přitahuje diváky. Abych to shrnul, rád se na to podívám, záběry divoké přírody bývají v seriálu parádní, ale to "nebezpečí" beru s velikou rezervou. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane sa veľa dozviete o mnohých zvieratách. Na druhej strane sa vám rozum zastavuje, ako môže niekto tak nerozvážne a nepochopiteľne hazardovať so svojím životom... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama