Reklama

Reklama

Film se odehrává před událostmi v jeho herní předloze, a to v době, kdy lidstvo objevilo na Marsu pozůstatky starobylé mimozemské civilizace, ale hlavně jejich technologii. Ta umožnila lidem cestovat po celé galaxii, v níž narazili na mimozemskou rasu Turiani. Nastalé vzájemné neshody pak vedly k vypuknutí galaktické války. (AkrObatiX)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Za filmem stojí produkční studio Legendary Pictures, které spolupracuje s vývojáři původní videohry Bioware. (Gertiknator5)
  • Na vytvoření filmu se podílelo i vývojářské studio Bioware, které stálo za vydáním prvního dílu hry „Mass Effect“ v roce 2007, kterou snímek adaptuje. (S.U.E.S.)
  • Původní scenárista Mark Protosevich byl vyměněn za Morgana Davis Foehla. Důvodem údajně bylo, že Foehl je velkým fanouškem herní série „Mass Effect“. [Zdroj: zing.cz] (obivan568)

Související novinky

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama