Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dát nemůžu, ty má Liga mistrů:-) Komentáře k ní jsem nacpala do komentářů k Partičce a Ordinaci v růžové zahradě, protože jsem nevěděla, že se dá ohodnotit Magazín:-) Tak tady aspoň napíšu, že fandím Italům, Francouzům (ti si to u mně často vyslouží prostě jenom tím, že jsou Francouzi) a objektivně určitě Barceloně. Tu jsem nejdřív brala jako typický nafoukaný velkoklub. Velkoklub jsou, ale právě to, že jsou tak normální a nenafoukaní mě úplně dostalo. Když při finále s Manchesterem předal Puyol Abidalovi kapitánskou pásku, aby si mohl jako první vzít pohár, bečela jsem jak mimino. A ze všech nejnormálnější je asi Lionel Messi - týpek odvedle a přitom lepší než všechny vystajlované a nagelované primadony dohromady. To, že si přes svoje neuvěřitelné fotbalové kvality nehraje na hrdinu a nešušní si míč pro sebe, aby pak mohl dát gól nebo slavně minout, že nahraje, že je fakt členem týmu, to zněj teprve dělá opravdu toho nejlepšího hráče na světě. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Úterní a středeční večery s ČéTé Dva, později s ČéTé Čtyři a ještě později s ČéTé Sport, to už je letitá klasika, škoda jen, že současná Money League už ani zdaleka nenabízí tak strhující podívanou jako ještě před pár lety. Co se týče samotného studia a moderátorů, resp. komentátorů, kvalita je velmi různorodá, v porovnání s anglickou SkySports silně pokulhávající, přesto jde však o mírný nadprůměr, hlavně díky Jaromíru Bosákovi. ()

Reklama

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jakožto fanouška kvalitního fotbalu, povinnost jako seřezat syna rákoskou za kouření ve škole. Jen škoda, že jsem tak málo důkladný, protože se k tomu výprasku dostanu, vzhledem ke dni vysílání, jednou za uherský rok. Plné hodnocení to nemá jen proto, že mi kecy o tom, čím se doma krmí Forlán či Messi, přijdou jako pěst mezi oči, tudíž sranec. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Liga majstrov tu je už pár rokov a k nej pre mňa neodmysliteľne patria rôzne prehľady a magazíny, ktoré ju mapujú. K tomu najznámejšiemu televíznemu patrí táto relácia. Prehľad zápasov, najzaujímavejšie momenty, góly, rozhovory, či pohľady do histórie. Zhodnotenie toho, čo bolo, čo je a čo bude. Futbal mám veľmi rád a tento program je nabitý zaujímavosťami zo zákulisia, prináša nové pohľady, je inšpiratívny a svojimi informáciami vie veľa povedať tak niekomu v kolíske futbalu v Anglicku ako aj niekomu, kde futbal nie je športom číslo jeden, napríklad v Litve. Aktuálne, presné a kvalitné. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Geniální pořad o nejlepší fotbalové soutěži světa.Zde opravdu nemám co vytknout,líbí se mi,že je to aktuální,pravidelné a to nejlepší jsou příběhy hráčů a rozhovory s nimi.V každém dílu se dozvím něco nového a vždy opravdu zajímavého.Do pozadí hraje dobrá hudba,nic se zbytečně neprotahuje,nenudím se a vždy si rád spříjemním den shlédnutím tohohle pořadu v televizi.Takže zde je to s hodnocením jasné ! ;) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama