Reklama

Reklama

Táta XXXL

(TV film)
  • USA Half Ton Dad
USA / Velká Británie, 2008, 50 min

Obsahy(1)

Ken je starší muž, který je doslova uvězněný ve své posteli kvůli váze 467 kilogramů. Druhým pacientem je mladík Billy, který je s váhou hodně přes 250 kg zřejmě nejtěžším teenagerem na světě. Oba jsou rozhodnuti podstoupit léčbu v houstonské nemocnici, kde je čeká cílené zhubnutí na váhu, která umožní sérii chirurgických zákroků. Americko-britský dokument o dvou pacientech trpících monstrózní obezitou, která je dostala do situace, kdy hrozilo, že se doslova ujedí k smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, kam může člověk dojít přes jídlo. Musejí to být výjimky, které jsou schopny "dorůst" do podobně obludných rozměrů, něco jako genová mutace, jinak to nelze yvsvětlit. No já osobně bych s takovým jídelníčkem už byla dávno pod drnem. Naštěstí u nás je jídlo drahé a čím dál dražší, tak nemáme oproti Amíkům šanci, dosáhnout podobných katastrofických rekordů. :-( ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

USA má dva miliony superobézních občanů (s váhou nad 250 kg) a toto číslo "překvapivě" stále roste. 460-ti kilový Ken věří, že jeho malá vnučka nedopadne jako on. "Pětiměsíčnímu dítěti prsotě nemůžete dávat hamburger." říká koordinátorka jeho obměny. Inu je vidět jak se jeho rodině poučila. O matce 360-ti kilovéto teenagera už ani radši nemluvím. Proč přeci udržet vše v rozumných mezích a řešit problémy včas, když si můžeme mnoho let huntovat naše tělo a pak ho nechat specialistům aby ho za miliony dali opět dohomady. Svoboda nade vše. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto dokumentu se mi udělalo špatně, protože jsem se nahý postavil k zrcadlu, abych zjistil jestli jsem, nebo nejsem tlustej. A lidi povím vám, že bych nikomu nepřál vidět mě bez trička. Zjišťuji, že ještě pár let a budu vypadat jako ten teenager. Ale zase na druhou stranu se říká, že kdo je tlustej, tak ten se má dobře. A já teď vlastně nevím co mám dělat. Poradí mi někdo? ()

Smok 

všechny recenze uživatele

S mojimi piatimi hviezdami tu "tak trochen" plávam proti prúdu. Nie pretože by som vážil 450kg, alebo mal v pase americké občianstvo. (Hamburgery mám ale celkom rád.) Musím však oceniť dokument, pri ktorom som mal otvorené ústa (nie od hladu) od začiatku až do konca. Tento dokument ma skrátka šokoval a zabil do stoličky, lebo toto som fakt nečakal. Ja viem, amíci sú tlsté prasce, čo len žerú hambáče, steaky, a hranolky etc, etc... Ale určite sa takíto ľudia nenájdu aj v iných krajinách? A čo naše stravovacie návyky? Tiež by si mnohí ťukali na čelo, keby nás videli, ako zvesela zapíjame bryndzové halušky žinčicou, alebo vepřo - knedlo pivom, že? Takže prosím, nezovšeobecňovať, len sa dívať kam až chuť k jedlu a zlé stravovacie návyky môžu zájsť. A že sa teda bolo na čo, to vám poviem. ()

kornitko 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument za odpad! nepovažuji. Věřím, že to pro někoho mohlo být poučné. Lidé po čtyřicítce mají větši sklon k nadváze nebo i někteří mladí lidé maji nadváhu, protože za to můžou hlavně geny. Někdo je hodně tlustý, protože furt do sebe musí něco tlačit a nese si za to následky. Ale tohle je extrém! Když už se nemůžou ani hýbyt a vidí, jak jsou odporní, tak proč furt žerou? Stejnou vinu, ale vidím i na těch lidech, kteří jim pořád nosili jídlo, i když už viděli jak jejich táta nabo syn vypadá. Každý si stvůrcem svého. Že se snažili jak mohli,ale prostě za to nemůžou a nejsou schopni bez doktorů zhubnout? Kecy! To je takový problém si vzít místo koblihy jablko? ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama