Reklama

Reklama

Prsten moci

(neoficiální název) (seriál)
  • USA Ring Of Power - Empire Of "The City"
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zaujímavý dokument, rozdelený do 4 častí a 10 epizód, trvajúci zhruba 5 hodín. Po dokumentoch ako Zeitgeist - The Movie, Endgame, Esoteric Agenda, Obama Deception atd. je Ring of Power ďalší v poradí, venujúci sa útokom 9/11/2001, nadnárodným korporáciám, centrálnym bankám, bankárom - úžerníkom typu Rothschild, Rockefeller, tajným spoločnostiam a ich symbolikou, 13-im pokrvným liniám starých európskych monarchov siahajúcich az k Šalamúnovi, spoločnosti 300, Bilderbergom, CFR, KKK a mnoho mnoho dalších. 5 hodín plných dôkazov, faktov a argumentov - až vám ostane rozum stáť! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

RobLord 

všechny recenze uživatele

Dokument obsahuje pár zajímavých informací, např. podobnost triády měst nebo rituály britského královského rodu, ale zároveň NENÍ tak kvalitní jako Endgame nebo Nový světový řád definován atp., které jsou sestaveny ze zpravodajských shotů a záběrů natočených novináři. V Prstenu moci se často díváme na fotografii nebo kreslený obrázek a nasloucháme komentáři. Ten pronáší spoustu divokých teorií, a to např. o Hitlerovi nebo o mýtickém Ježíšovi. Velmi často tu nejde o žádné argumenty a fakta, nýbrž o pouhé teorie. ()

Marquis 

všechny recenze uživatele

Film klade logické otázky a na tyto systematicky odpovídá. Je s podivem, že se u podobně smýšlejících filmů včetně tohoto jedná pořád o jakýsi undergrond. Všichni kdo podobným otázkám naslouchají, nebo se o nich jako o čemkoliv co je stále nevyjasněné chtějí bavit či zajímat jsou označovány škatulkou konspirátoři- tedy blázni. I kdyby jedno jediné procento byla pravda, mělo by to změnit globálně pohled na svět. To se ovšem nikdyy nepovede, jelikož lidstvo je celkově zavoleno starostí jedince přežít v tomto v uvozovkách dobře vymyšleném systému a bojím se že na to nemá kapacity- to jak to tu vypadá je toho přece důkazem. Malilinkatý důkaz který předkládám je i to, že žádná celoplošná televize tyto otázky nikdy lidem nenaservíruje. Zato jsme dobře informováni jen tak namátkou pro příklad již miliontým dokumentem o druhé světové válce a jaké nosil Hitler spodky. Kupříkladu dokumenty o jedenáctém jsou u těchto médií vedeny opět jednostraně, režírovány na objednávku. Ani ždibec prostoru pro jiný názor. Už to se každému kdo není slepý musí zdát krajně podezřelé. Nechci nikomu vtloukat svůj názor, protože je to zcela zbytečné, ale pokud si dáte věci dohromady a zamyslíte se nad různými souvislostmi. jistě se mnou budete souhlasit, že náš život nedržíme až tak úplně ve vlastních rukou- velice snadno ovladatelné stádo, kde jedinec i s názorem jako mám já nikoho nezájímá. Viz zase pro názornost legrace typu válka. Životní styl nás všech je předurčen a není před ním kam utéct. Svět se zmenšil, zprůhlednil. I na samotě u lesa pokud nebudete sekat dobrotu na vás může dojít. Holt civilizace. Toto jsou ale problémy nás malilinkatých lidiček. Ano pikolidicek, když si představíme, čeho všeho můžeme být součástí--VESMÍR. O tom nemáme ani zdání a nikdy se pravdě nepřiblížíme. Možná jsou vyvolení, kteří nějakou svou schopností cítí a ví víc než nám předkládá věda, která zatím stále nedohlédla dál než k pouhé TEORII velkého třesku a neodpověděla v podstatě na nic. Spíš lidi zmátla a nabízí jednostraný pohled který máme respektovat a je nám vtloukán od nejútlešího věku. Zbytek je hloupost, šarlatánství. Co nám ZATÍM ještě zbývý je tedy náš vlastní vnittřní svět, který si vytvoříme. Žel 99 procent této planety to nijak nijak nezvrušuje. A přiznám se, že ve chvíli, kdy jsem nedobrovolně lapen do sítí systému- třeba prací pro systém- si to nemám čas uvědomovat ani já. Snad alespoň to málo ve mě, mne odlišuje od zcela zuboženého STÁDA, kterého jem sice součástí, ale UVĚDOMUJI SI. Tento film je pro lidi a od lidí, kteří si uvědomují taky. ()

Polter1 

všechny recenze uživatele

Do rovnice si dosaďte hocijaké čísla a výsledok vám vždy bude sedieť. Takýmto princípom funguje aj tento pofidérny dokument, ktorý sa opiera o fikciu a polopravdy bez akýchkoľvek dôkazov. ()

jess20 

všechny recenze uživatele

výborný seriál, při kterém jsem se velmi zamyslela. Je mě smutno z člověka (ovce). Proč, proč všichni jenom nadavaji že nejsou spokojení? Proč raději nejdou něco změnit? Nechápu to a ani to nikdy nepochopim, že se člověk raději nechá zotročit oblbnout a vlastně s tim nikdy nic neudělá. I ten co se koukne na tenhle serial řekne to je mazec ale nepujde a neudela s tim neco radeji zajde na jedno točený do hospody kde bude zas jen pouze nadavat. Je mě fakt smutno, že tu vladu nechame dělat tyhle prasarny a dobrovolně. Stojí za to se na to podivat ikdyž je to trochu pro naročnější hlavy ovce by tomu asi neporozuměla. ()

Reklama

Reklama