Reklama

Reklama

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ďalší snímok, pri ktorom sa tvorcovia museli pri záverečnom twiste rozhodnúť, že zmenia žáner. Ostáva to stále pri horore, ale nie horore...nezvyknem spoilerovať. Technicky, ide o obstojného hráča na tomto poli, príbehovo by sa však niektoré scény, ako vystrihnuté z nemých grotesiek, mohli vynechať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hongkongský snímek „Xie“ není ani tak zajímavý jako horor, v tomhle směru je trochu slabý a popravdě ani ta atmosféra se mu hlavně ve druhé polovině moc nedaří, ale funguje jako umělecký horor, jako film, který v sobě má velmi zajímavě ztvárněné a divácky celkem přínosné scény, na něž si může oko smlsnout a nemyslím jenom díky erotickému obsahu. Ta představivost je tu dobrá. ()

midget 

všechny recenze uživatele

Kupodivu slabší příspěvek do jinak brilantních zaklínačských hororů Chih-Hung Kueie (Bewitched nebo vrcholné Boxerovo znamení). Ze začátku poměrně zábavná historka o opileckém manželovi, který terorizuje svou nemocnou ženu a služku podaná s velkou porcí přehrávání. Nadpřirozené rituály, které jsou hlavní atrakcí podobných filmů, ale nastupují až ke konci a jsou vlastně hodně chudé - v podstatě je tam jen jedna nahá pomalovaná zběsile tančící paní. Docela pozoruhodný efekt je to, že hned na dvou různých místech děje se ve filmu zničehonic objeví v záběru postava, o které si divák z dosavadního děje myslel, že je mrtvá. ()

Reklama

Reklama