Reklama

Reklama

Indian

(pořad)
TV spot
Publicistický
Česko, 2008, 25 min

Účinkují:

Daniel Vávra

Obsahy(1)

Pořad Indian je opravdu pro každého. Neklade si za cíl vyvyšovat pouze nejnovější hry, ale ukazuje či detailně rozpracovává i hry starší. Setkáte se tu s recenzemi, reportážemi, retrohrami, zajímavými novinkami a samozřejmě i se živými vstupy moderátorů. Indian se dělí na celkem čtyři žánrové pořady. Indian jako takový, vás provede trhem her a novinek z oboru PC. Indian Freeware ukazuje plné hry zdarma. Indian Console zase pravidelně přináší konzolové novinky pro XBOX360, Nintendo Wii a PlayStation 3. A poslední Indian Showtime, zatím nejvíce sledovaná relace pořadu Indian - zábavná talkshow o herní scéně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (41)

Mixerka 

všechny recenze uživatele

Kluci dělají pořad o hrách tak strašně dlouho a snaží se po celou dobu. Pokud srovnám recenzovanou hru od Indiana x Re-playe x New game + tak vždy pro mě vítězí Indian, jelikož tu hru ukážou s zhodnotí nejkomplexněji. Jde vidět, že recenzent hru pořádně hrál a my vidíme sestřich mnoha zajímavých částí hry - a ne jako u konkurence. Zároveň na svých webovkách vydávají neustále plno článků s novinkami. Kvůli menším sponzorům používají kulisy, nemají sice tak "nabušené" studio jako ty 2 zmíněné bandy, ale k čemu to, když mě v tomto pořadu stejně zajímají jen informace o hrách? To, že někomu osobnostně nesedí, to už je prostě neovlivnitelné. ()

morize 

všechny recenze uživatele

Úplně nerozumím, na jakou věkovou skupinu s tímto pořadem cílí. Způsob vyjadřování, slovník a "humor" celého pořadu ale napovídá, že nejspíš tak pro 10-15leté. V tomhle směru dělá tento pořad videohrám opravdu špatné jméno a jenom podtrhuje smutnou náladu společnosti o infantilnosti videoher. Smekám před Fiolou, že to se svým nápadem dotáhl takhle daleko a přeju mu, aby se mu dál dařilo. To ovšem nic nemění na faktu, že mám u většiny pořadu dojem, že se parta nadšených děcek-pařanů dostala ke kameře a tak hrají aby to pak halabala nahráli na net. ()

Reklama

Ostricker 

všechny recenze uživatele

No pořad o hrách.. Amatérsky podaný, docela slušný kulisy.. Typka na můj vkus moc ukazuje výstřih a místo aby to moderovali tak se snažej to zahrát.. což neni uplně ono.. No a nejhorší jsou ty informace.. ta kvalita je opravdu nízká.. za vše říkající "Wii U je specifické rozšíření konzole Wii".. No ale ono NENÍ.. čemu dalšímu můžu pak dál věřit teda ? ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice mi příjde jak páreček dementů, kteří se na kameře tváří, jako by je občas někdo kopnul přímo do prdele. Připočtěte k tomu scénář jednoho dílu za dva týdny (přitom to je každý týden), dále šílený čas vysílání (je pravidlem, že Indian v TV končí zpravidla pět minut po tom, co má dle programu začít) a recenze se značným zpožděním, které kolikrát vychvalují to nejhorší z titulů. Tohle současnému Re-playi a ani Game Page nesahá ani po kotníky ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Indian zaštiťuje skvěle máčklá partička, která hýří kreativitou, tvrdě dře, pořádá akce a obdivuhodně dojíždí na E3. Ostatně poprvé je tu někdo, kdo staví nejprve na svým virtuálním písečku, než se spojí s TV/což pro tým Indian není ani tolik prioritou, jako zpestřením/ a za to jim patří velkej díl chvály. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Přestože Indian začal jako čistě internetový pořad, vystřídal hned několik televizních stanic, na kterých byl vysílán. Byl vysílán TV Metropol, televizí Pětka a nyní na stanici Relax. (Jantar2)
  • Pořad Indian se postupně přetransformoval z pořadu Freeware World (2007), který byl vysílán na internetové televizi PG24. (Jantar2)
  • Tvůrci herního pořadu Indian jsou sami herními vývojáři. FiolaSoft Studio, které Indian produkuje, stojí za freewarovou hrou „PacIn: Nermessova pomsta“ z roku 2010 nebo komerčním titulem „Blackhole“ 2015, který se dočkal úspěchu i v zahraničí. (Jantar2)

Reklama

Reklama