Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Něžné kuře (1978) 

Annie Girardot v úžasné roli, kdy zvládá vše v pohybu. Krásná francie. Smích a napětí. Netušila jsem co uvidím, ale jsem ráda, že jsem to nepřepla.

plakát

Indian (2008) (pořad) 

Kluci dělají pořad o hrách tak strašně dlouho a snaží se po celou dobu. Pokud srovnám recenzovanou hru od Indiana x Re-playe x New game + tak vždy pro mě vítězí Indian, jelikož tu hru ukážou s zhodnotí nejkomplexněji. Jde vidět, že recenzent hru pořádně hrál a my vidíme sestřich mnoha zajímavých částí hry - a ne jako u konkurence. Zároveň na svých webovkách vydávají neustále plno článků s novinkami. Kvůli menším sponzorům používají kulisy, nemají sice tak "nabušené" studio jako ty 2 zmíněné bandy, ale k čemu to, když mě v tomto pořadu stejně zajímají jen informace o hrách? To, že někomu osobnostně nesedí, to už je prostě neovlivnitelné.

plakát

Jak fungují drogy (2011) (seriál) 

To co točili o trávě byla místy lež jako věž :D

plakát

Vychytávky (2014) (pořad) 

Jednu hvězdu dolů, za ty věčné úsměvy =D

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Nejlepší věc, kterou si můžu při žehlení pustit :D

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Američani natočili o sobě film jací jsou kreténi. Stejně jako Avatar a filmy o indiánech v Americe ukazuje jací jsou roztahovační a proradní, akorád přidali chlastajícího koně. A co se mi na tom filmu líbilo? Dávám hvězdu za ten corpsepaint co měl J. Depp.

plakát

DO-RE-MI (1998) (pořad) odpad!

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech.

plakát

Vražda v hotelu Excelsior (1971) 

Zavři, očka... zavři... další super díl s Marvanem. "A jak tam flambujou, no to je unikát! -- Co prosím? -- No flambujou. -- A co to je pane rado, to flambování? -- No, já nevim jak bych vám to řek, víte. Takový pikantní zázrak. Vono se to nejlíp dělá v přítmí, víte, při svíčkách. -- To bude pane rado určitě nějaká prasárnička."

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) 

Víííítkůůů.. Amáálkóó ...! Ten film mi leze na nervy. Už jen jak je tam pitomě dojemná hudba. Hlídat děti na výletě je o nervy, což teprv natočit o tom film... Vítečku, běž si hrát. Dávám hvězdu pro Evu Holubovou. Příjde mi, že je jako záchránářka českých filmů, díky ní ty filmy jsou o nějaké ty procento(a) lepší.