Reklama

Reklama

Texas Roadside Massacre, The

  • USA Roadside Massacre

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu dlho očakávaný čas jarných prázdnin, a tak sa pätica priateľov vydáva na výlet. Ich kroky smerujú do mestečka Blue Ridge. V tomto kraji kdesi pánu Bohu za chrbtom sa neocitli náhodou, doviedla ich sem Karen (Marina Resa), ktorá si myslí, že práve tu pred dvomi rokmi zmizla jej staršia sestra. Keď im ich auto vypovie poslušnosť, ubytujú sa v miestnom moteli. Sled záhadných udalostí na seba nenechá príliš dlho čakať... (beso74)

(více)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Netreba sa nechať pomýliť lákavým názvom, žiadny "Massacre" sa nekoná. Ináč je to ďalšia variácia... povedzme na Madison County a XY ďalších hororov. Tisíckrát videný námet o partičke mladých, ktorí sa vyberú na výlet a budú musieť bojovať o svoj život (príp. o svoj rozum, lebo v tomto prípade im hrozí lobotómia). Omleté teen explo-vyvražďovačky sa neodmietajú, ale absenciu gore a mordy mimo záber v tomto subžánri neodpúšťam. Aspoň hlavná hrdinka za niečo stála, ale to je trochu málo. Odpad si zatiaľ ušetrím, ale ak to takto pôjde ďalej, asi spustím "lavínu". Strata času. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle není obyčejný masakr, tohle je opravdu těžkotonážní masakr, tedy masakr mozkových buněk... Bezkonkurenčně nejhorší teenagerská vyvražďovačka jakou jsem kdy viděl, a to tenhle žánr nekriticky zbožňuju. Je to tak špatný film, že je svým způsobem až roztomilý a zábavný, samozřejmě že nechtěně. Kdyby to aspoň byla recese, jako třeba geniální Birdemicy, ale on tohle někdo opravdu myslí vážně... Ale na odpad! to myslím není, jednu hvězdu za snahu té partičce mentálů dám, je mi sympatické, že tak evidentní blbové a blbky, jako jsou všichni hlavní "herci" (suverénně vede párek přičmoudlých retardů), se ve volném čase věnují i tak ušlechtilé zábavě, jakou je amatérská filmařina, a že svoje ubohé zakrnělé mozečky trápí po večerech slabikováním scénáře. Jen absolutně nechápu, že se najde tak vyšinutý psychopat, který takovouhle šílenost hodí na Blu-ray a pošle do světa, a že si to potom dokonce někdo třeba i koupí... Svět je pro mne zkrátka stále plný nejrůznějších záhad. ()

Mrs.Blue odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, nic lepšího jsem už hodně dlouho neviděla. Vřele doporučuji všem, kdo si chce procvičit ostřejší slovník. Z hereckého výkonu naprosto vymleté transexuální blondýny a jejího/jeho přítele vidláka Ivana se budu ještě dlouho vzpamatovávat aneb horší herce už snad ani najít nejde. Korunu tomuhle skvostu nasadil Fester, který si pravděpodobně odskočil z Addamsovy rodiny zavraždit pár vyleštěných hlav. ()

Reklama

Reklama