Reklama

Reklama

Raven, The

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA / Peru, 2010, 6 min

Scénář:

Antonio Perez

Hudba:

Angelo Milli

Hrají:

Antonio Perez

Obsahy(1)

Los Angeles nedaleké budoucnosti. Chris "The Raven" Black se jeví jako obyčejný mladý muž. Vládne však mocnými nadpřirozenými silami, které jsou trnem v oku vládnoucí sféře. Jednoho rána se Chris probouzí do dne, kdy bude muset bojovat útěkem o holý život, neboť byl vystopován vládními roboty, kteří mají za úkol ho zneškodnit za jakoukoli cenu. Chrisovi nezbývá než spolehnout se na své schopnosti a pokusit se o zběsilý útěk plný akce a efektních honiček. (-Ravee-)

(více)

Recenze (99)

zipper111 

všechny recenze uživatele

Škoda, velká škoda. Myšlenku to mělo, potenciál taky, zpracování doopravdy hodně pěkné, ale vůbec se to nepovedlo! Naprosto nesmyslně chovající se policejní stroje i hlavní týpek Raven, naprosto směšně se opakující siutace najít-pohrozit-zvednout ruce-zasvítit očima-rozbít-utýct....a to prosím 3x za sebou. Já říkám: škoda.... ()

Snapphanar 

všechny recenze uživatele

To, že se ve filmu vystřídá během necelých šesti minut asi tisíc efektů na stejném principu mne opravdu nenadchne. Nevím, zda-li jsem tak moc náročný, ale tento snímek nemá hlavu ani patu, o ději nemluvě. Už to tak vypadá, že je to opět jedna z těch rychlokvašek, kterou se kdosi chtěl blýsknout jak "skvěle to umí s efekty"... ()

Reklama

smetyl 

všechny recenze uživatele

Ehm a smysl tohohle je jako kde ? Kde je pointa ? Krátkometrážní sci-fi akčňák nás zavede do daleké budoucnosti, kdy Los Angeleská policie používá roboty a létající nesmysly k prevenci zločinu. Hlavním hrdinou je Chris Raven, který před nimi utíká, pár jich cestou zneškodní a na konci se přemístí, když se dostane do slepé uličky. Efekty parádní ale smysl tohohle je mi vážně skrytej. http://www.youtube.com/watch?v=il5xxb6Y_lg ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

5000 dolarů? To už se tunelujou i krátkometrážáky? Csfd novinkáři evidentně milují sci-fi a pohádky, zejména tu, jak se stát slavným... Osvícený halyvůd je natolik jasnozřivým, že úplně cizímu člověku, na úkor JEDNOHO, navíc obsahově neoriginálního a tuctového krátkometrážáku, svěří několikamiliónový blockbuster, zatímco k zajetým profíkům, se po komerčně ne příliš úspěsném posledním kousku otočí zády? Či dnes už krátkometrážní profík Freddie Wong, který se od píky postupně vypracoval až ke spolupráci s Jonem Favreau, ještě celovečerák nemá? Nebo ten Alvaréz a Lesní duch... Natočí dva uruguayské filmečky v rodném jazyce a když se ozve halyvůd, tak najednou umí natolik perfektně anglicky, že si sbalí čisté spoďáry, kartáček na zuby a letí do jůesej točit áčkový biják? A já tam s nima taky byl, víno a medovinu pil a jestli nezemřeli, tak žijou dodnes. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Jasně, že příběh je celkem o ničem. Ale kraťasy by měly být také o tom ukázat co režisér umí a tady to předvedl na plné pecky. Jestli je pravda, že tenhle film stál jenom 5000 dolarů, tak klobouk dolů a věřím, že se objeví nějaký producent, který vyškrábne odněkud třeba jenom 10 milionů dolarů a umožní natočit plnohodnotné dílo s pořádným scénářem. Protože jestli režisér dovede za skoro nic natočit něco takového, tak za takové peníze natrhne pozadí mnohem slovutnějším jménům a můžeme tu brzy mít druhý District 9. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film byl z důvodu nízkého rozpočtu natočen na RED kameru, která je mnohonásobně levnější než profesionální kamery a která byla použita například u Jacksonova krátkometrážního filmu Crossing the Line (2008) nebo u Bekmambetovova Wanted (2008). (Andresito)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 5 000 dolarů. (Andresito)

Související novinky

Gerard Butler na útěku před roboty?

Gerard Butler na útěku před roboty?

19.05.2013

Chcete se prosadit v Hollywoodu? Stačí natočit parádní pětiminutový kraťas, který bude vypadat jak vytržený z drahého amerického blockbusteru, umístit jej na YouTube a získat zhruba půl milionu… (více)

Reklama

Reklama