Reklama

Reklama

Opravna vraků: Londýnský autoservis

(pořad)
  • Velká Británie Chop Shop: London Garage
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2007, 45 min

Obsahy(1)

Bernie a Leepu pokračují ve stavění super vozů. Bernieho pragmatický přístup je však někdy v rozporu s kreativním způsobem práce, který prosazuje Leepu. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

prome 

všechny recenze uživatele

Tady záleží hodně na autě, protože když vytváří nějaké zajímavé auto, tak to nenudí a dobře zabaví. Občas vytvoří auto, které se mi hodně líbí. Musím uznat, že Leepu tvoří fakt zajímavě a nějaké auto bych si klidně nechal udělat, ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že iné seriály na štýl "z vraku urobíme žihadlo" vypadajú profesionálnejšie, na toto sa omnoho krajšie pozerá. Hlavná dvojica je sympatická a milujem Leepu-ou štýl vytvárania, kedy bez nákresov a počítačov vytvorí dokonalý model auta - iba podla jeho fantázie. A autá to nie sú ani zdaľeka obyčajné a už vôbec nie neoriginálne. Občas je to síce nuda a so slovenským dabingom na discovery je to skutočne nepozerateľné, ale inak nemám moc čo vytknúť. Pre autoholikov milujúcich viac krásne a originálne koncepty než bohviejaké stámiliónové ferrari - ako stvorené. Poctivé 4* ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Vo východnom Londýne, na ulici Shithole Street, sídli dielňa Chop Shop. Tu sa sekajú, režú a devastujú vraky áut, aby sa z nich stali unikátne predvádzačky. Ústrednou dvojicou je bangladéšsky dizajnér Leepu a plešatý mechanik Bernie. Behom dvoch sérií sa im vystriedali v garáži mnoho zamestnancov, podstata však zostáva tá istá: Večné hádky dizajnéra a mechanika, anglická vrava ( "Oi, geeza!") a vyrábanie krásnych áut z toho, čo nezožrali potkany a hrdza. Vskutku sa im darí vytvoriť niečo z ničoho... P.S.: Dobre ukrytý product placement náradia Makita:-) ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Parádní pořad, ve kterém přestavují už téměř vraky v nabušený unikáty. Nutno dodat, že Leepu navrhuje všechny designerské prvky od oka! Nikdy nemá při ruce nákres ani počítač (narozdíl třeba od Chipa Foose). ()

Reklama

Reklama