Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Sjel jsem poctivě všechny díly a musím říct, že je to ten typ pořadu, kde odpad i pět hvězdiček je relevantní hodnocení. Celkový koncept je jak jinak postaven na hlupotě a omezenosti většiny účinkujících, kdo by také dobrovolně chtěl tohle absolvovat? Kvalita nabízeného zboží (farmáři) a kupujících (ženy - dá se to tak vůbec nazvat?) je dost slabá. Z druhé strany, aby šel někdo dobrovolně otročit na statek v dnešní době (?) nemůže být úplně normální. Netragičtější případ je Marián. Zneužitý a zmanipulovaný prosťáček postupem času vyvolával spíše lítost než úsměv. Jeho rodina, televize, vybraná partnerka - všichni v tom hrůzostrašném divadle (včetně jeho) vygenerovali neuvěřitelnou demenci hodnou zapamatování. 40%. Výborný komentář: Karamanlis ()

Želik 

všechny recenze uživatele

Vždy ma prekvapí, keď sa nájdu ľudia, čo sa prihlásia do podobných projektov. Či už sú to osamelí farmári alebo nádejné farmárky, majú riadnu dávku odvahy, radi sa vidia v telke a svoje určite zohrajú aj peniaze. Ale robiť zo seba blázna pred celým Slovenskom? No neviem, neviem ale zábava je pri tom poriadna. Komentáre Michala Hudáka sú niekedy k pupukaniu. Ak chcela tv joj zábavnú show tak tentoraz jej to vyšlo. ()

Reklama

klobasa 

všechny recenze uživatele

Sunu tam 5* po shlédnutí 1 dílu 18.10.2012 a několika videí na JOJ archiv.Jako čuměl jsem na to s otevřenou hubou.Neuvěřitelné! Tv Prima se svou show se muže jít zahrabat 10m pod zem.Tady se jde fakt na krev. Ve srovnání s českou reality o několik levelů jinde!. Ten ironicky komentátor jasně za 5*.Nemám slov!Jasně vystihující komentář Smok.:-) ()

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale tu je potrebné sa vážne zamyslieť pre koho sú tieto "skvosty" natáčané a vysielané. Úroveň naznačuje, že televízia sa snaží osloviť všeobecne nižšie postavené skupiny obyvateľov (inteligenciou). Samozrejme je, že komerčná televízia bude vysielať také programy, ktoré ľudia budú sledovať, kvalita je až na druhej kolaji. A tu platí pre hlúpych ľudí adekvátne hlúpe a plytké relácie. Desí ma však ich pomerne veľký komerčný úspech, ktorý naznačuje, že táto cieľová skupina je pravdepodobne mainstreamom. Sme takí akých nás chcú mať. Sprostí, hlúpi, blbí, plytkí. A relácie typu Farmár hľadá ženu sú našim presným zrkadlom. Nemôžem dať ani len jednu hviezdu. Ajnapriek tomu, že som sa pár krát z chuti zasmial na hláškach, celková stupidita relácie ma vyslovene uráža! ()

adamulefa

všechny recenze uživatele

Mohol by som dať s kludným svedomím dať odpad! Ale na druhej strane aj 5*. Je to predsa úplne stupídne! Ale zas na druhej strane chytanie prasiat po okolí, hádky o tom, či má urobiť bidlo pre sliepky alebo nie, kydanie hnoja, tie "vidlácke" rozhovory alebo divné sprievodné komentáre... Sranda, sradna. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama