foto

Jozef Halász

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2010 Cesty domů (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Kabát - Po čertech velkej koncert (koncert)

TV pořady

2019 Koptashow (TV pořad)
2018 SuperStar 2018 (TV pořad)
2016 Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2010 Farmár hľadá ženu (TV pořad)
Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)
2009 Slávik 2009 (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2000 Chcete být milionářem? (TV pořad)
1999 Natočto! (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2018 SuperStar 2018 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace