Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Sjel jsem poctivě všechny díly a musím říct, že je to ten typ pořadu, kde odpad i pět hvězdiček je relevantní hodnocení. Celkový koncept je jak jinak postaven na hlupotě a omezenosti většiny účinkujících, kdo by také dobrovolně chtěl tohle absolvovat? Kvalita nabízeného zboží (farmáři) a kupujících (ženy - dá se to tak vůbec nazvat?) je dost slabá. Z druhé strany, aby šel někdo dobrovolně otročit na statek v dnešní době (?) nemůže být úplně normální. Netragičtější případ je Marián. Zneužitý a zmanipulovaný prosťáček postupem času vyvolával spíše lítost než úsměv. Jeho rodina, televize, vybraná partnerka - všichni v tom hrůzostrašném divadle (včetně jeho) vygenerovali neuvěřitelnou demenci hodnou zapamatování. 40%. Výborný komentář: Karamanlis ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak som sa pri niektorých reality show našich komerčných televízií vyjadril, že siahli až na dno dobrého vkusu diváka, tak potom sorry páni a dámy - beriem späť. Tv JOJ prišla s megahnusom, ktorý ale z mne nepochopiteľných dôvodov priniesol megasledovanosť. A ja sa pýtam - ide tu ešte o to diváka pobaviť, alebo len o to, ľudí šokovať tým že dáme v najsledovanejšiu dobu na obrazovkách televízie priestor bande psychicky nevyrovnaných indivíduí, častokrát s IQ blížiacim sa k mentálnej subnorme, hlásiacim sa do show z rôznych iných pohnútok, len nie kvôli hľadaniu lásky? (nebudem menovať). Veľmi sa už teším na reality show "Dlaždič hľadá ženu", alebo !Kaderník hľadá muža", to by mohla byť skvelá zábava, ale ja radšej idem pohľadať po svete roztrúsené zvyšky zdravého rozumu a sľubujem, že na svojom tv už budem odteraz pozerať len dokumentárne stanice a filmy. Takže buď odpad, alebo za plný, v podstate je to jedno... ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1014. hodnocení: Tenhle typ pořadu vystřídal už takové množství podob, že už to nemůže nikoho překvapit. Jen se pak divíte, co se zase v televizi ukáže za individua a vy se tím bavíte. Přesně o tomhle je televizní zábava, ale musí to být vkusný. Ne ujetý a je zase upnutý. 1* je maximem, který můžu dát. 1* ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Soutěž je celosvětově úspěšná proto, že ani farmáře nesmíme vyčleňovat ze soutěží. I oni potřebují manželky. A je třeba si uvědomit, že jíme, a kde to jídlo vzniká? takže pokud to občas vyjde, tak je tato soutěž velice prospěšná! Sice se nám to asi nezdá, neb jídla je všude dost, takže možná, že zemědělci v CR a na Slovensku nejsou nyní vůbec potřeba, vše se doveze z ciziny. ()

ywulka 

všechny recenze uživatele

V podstate to odpad je, ale dať tomu hodnotenie odpad! by bolo nefér pretože pri niektorých scénach a hláškach som sa poriadne nasmiala. Rovnako ako pri ostatných podobných reality show som sa pozastavovala nad tým, kde takýchto ľudí vyhrabali. Farmár hľadá ženu je dôkazom toho, že ľudská hlúposť fakt nemá hraníc. :D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama