Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Nechapu jak nekoho muze zaujmout podobny styl show hleda se lalala, ovsem Slovaci tady ty primitivni reality show posunuli na uplne jiny level. Prvni dil jsem videla ciste nahodne v tv a jelikoz ovladac byl daleko od me ruky, neprepla jsem. O nekolik tydnu pozdeji se situace opakovala uz s trochu ostrejsim scenarem. Opravdu jsem se nekdy nestacila divit. Konec jedne serie jsem se proste musela podivat pac jsem zustala tak fascinovana debilitou ucinkujicich, ktera me naprosto zhypnotizovala, ze jsem se neubranila. Lidska blbost jednoduse dokaze pobavit. ()

Wormboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sobota 20.novembra 2010 bol skutocne tazky den, rano som videl Farmar hlada zenu, televiznu relaciu nesmiernych a hlbokych kvalit, ponukajuca nam exkurz do zivota niekolkych slovenskych chlapov, mimo ineho aj do zivota farmara Mariana, ktory je po prvom otvoreni ust a na prvy pohlad hlllboko pod hranicou mentalnej subnormy, krochkajuc nad neuveritelnym zivotnym stastim, ze sa konecne mohol drzat za ruku so zenou. Pocas celych tych 30 minut, ktore som vydrzal som myslel na to, ci zeny, ktore sa tam prihlasili su skutocne tak zufale, alebo su "len" tak brutalne vypatlane...a vecer bolo dielo kulturnej skazy dokonane...zasiahla ma filmova stoka zvana Twilight - Eclipse... ()

Reklama

casioa.... odpad!

všechny recenze uživatele

Strach a hrôza. Mediálny priestor je schopný vytiahnuť na pomyselné svetlo božien indivídua (o ktorých ani keď sa na obrazovke objavia) pochybujete, že môžu vôbec byť a existovať. Masmediálny striptíz sa stáva výsadou retardov, ktorí nemajú súdnosť a sú schopní zhovädiť sa pred celým svetom, za tých úbohých 15 minút PSEUDOslávy. Táto ČISTÁ stoka jasne pouzkazuje na to, že to s touto planétou ide do sračiek. ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Ošklivý vidlácký křupan, který často působí, že ženu neviděl ani na obrázku, se mezi hromadami hnoje snaží získat lásku. Upřímně nechápu, jak se nějaká žena může do tohoto formátu pořadu vůbec přihlásit, kdo by s těmi "farmáři" chtěl žít?Naprostý odpad, nicméně za Martinku a její rodinu prostě jednu hvězdičku musím dát, to byl neuvěřitelný nářez. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Těžko to hodnotit. Je to rozhodně lepší, než česká verze, protože slovenští sousedé hned odhadli, že něčeho takového se může zúčastnit jen idioti nebo nevyléčitelně naivní, životem zklamané ženy s fatálně zastřeným úsudkem. Inu tvůrci toho využili a pořad obšťastnili přítomností komentátora Mišo Hudáka, který čte literární skvosty Barbory Vallové. Nová série je bohužel o tyto dva elementy ochuzená a taky to podle toho vypadá. Nuda, 500 odstínů šedi, sem tam fór. První 3 série nepřekonatelný trénink bránice. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama