Reklama

Reklama

Sabaton - Live At Wacken

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Švédsko / Německo, 2008, 62 min

Obsahy(1)

TRACKLIST:
01. Sun Tzu Says
02. Ghost Division
03. Panzer Battalion
04. Rise Of Evil
05. Into The Fire
06. Cliffs Of Gallipoli
07. Attero Dominatus
08. 40:1 Play Video
09. Panzerkampf
10. Light In The Black
11. Primo Victoria
12. Metal Machine

Bonus:
01. Attero Dominatus (Music Video)
02. Metal Crue (Music Video)
03. Cliffs Of Gallipoli (Music Video)
04. 40:1 (Music Video) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První komentář: Jelikož je Sabaton moje nejoblíbenější metalová skupina vůbec, je jasné, že pod pět hvězd bych nešel. Ale i tak spolu s koncertem Nightwish : End of an Era je to nejlepší metalový koncert, jenž jsem měl možnost shlédnout. Těším se až bude další koncert na DVD . Snad se jednou dostanu na živý koncert, snad.... 100% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

916. hodnocený film: Poslední dobou mě tenhle švédskej metal baví moc a je toho i důkazem to, že krom všech CD, jsem musel sáhnout i po jejich záznamu z koncertu ve Wacken. Skvělá práce s publikem, výborný hlas zpěváka naživo a téměř k nerozeznání od studiových nahrávek. Takhle má vypadat muzika, kde se zpěvákům neupravujou hlasy. Navíc mají perfektní vydeoklipy a to se cení. 5* a není co vytknout. Jen to, že bych si přál být někdy taky na jejich koncertu. 5* ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Sabaton je jedna z mých nejoblíbenějších a možná nejoblíbenější skupina vůbec. Live at Wacken je už starší záznam koncertu, který ale nebyl vydán na dvd, ale pořád velice působivý. Doufám, že se dočkáme někdy v blízké budoucnosti plnohodnotného dvd s jejich koncertem. Jak zde už psal kolega Beckett51, pro fanoušky není jiná možnost než plný počet. Byl jsem na jejich koncertě v rámci World War Tour ve Zlíně a mohu říct, že na lepším koncertě jsem asi nebyl. Na živo jsou Sabaton nehorázně energičtí a rozhodně, až budou znovu u nás, nebudu váhat. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Moja najobľúbenejšia skupina. Som veľký fanda tejto švédskej metalovej kapely a mám všetky ich albumy. Nie, nie napálené....Originály, kúpou ktorých im vyjadrujem vďaku i podporu. Samotný koncert môžem z pohľadu odohratých skladieb hodnotiť iba plným počtom. Horšie na tom je tá festivalová atmosféra, snímaná jednou, maximálne dvoma kamerami, ktorá po 10 minútach začína byť jednotvárna a nemá šancu koncert vygradovať. Narozdiel od DruidKarela si myslím, že J. Brodén nešiel s hlasom nadoraz a bolo cítiť rezervy. Samozrejme, že naživo je to niečo iné. Skutočný koncert , tak ako si ho predstavujem- zvukovo nabitý a hlavne snímaný a prestrihávaný viacerými kamerami už konečne vyšiel, aj keď som ho zatiaľ nevidel. Samotný koncert skôr za štyri, ale piesne a Sabaton celkovo, to sa nedá inak ako plný počet. Primo Victoria!!! 100%. ()

Bukec.T 

všechny recenze uživatele

Sabaton sem měl možnost vidět 2x naživo ale toto DVD sem neviděl. Jejich energetická show mě vždycky dostane navíc ted na posledním Metalfestu přidali i pyroshow a to byl potom nářez! Až se zas objeví tak vůbec nebudu váhat a pojedu na ně zase! Jo a taky když sem na nich byl ve Zlíně na tak sem měl tu čest Brodénovi ( zpěv ) podat židlu. :D ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Poslední píseň „Metal Machine“ smíchal zpěvák Joachim Brodén s písní „Metal Crue“. (Beckett51)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno