Reklama

Reklama

Sám v divočině

(pořad)
  • Velká Británie Alone in the Wild
Velká Británie, 2009, 4x50 min

Režie:

Ed Wardle

Kamera:

Ed Wardle

Hudba:

Alex Lee

Účinkují:

Ed Wardle
(další profese)

Obsahy(1)

Kameraman Ed Wardle se ocitne v Yukonské divočině pouze s nejnutnějšími zásobami potravin a s kamerou. Bude filmovat svůj pokus o přežití v nehostinných podmínkách (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Reality show založená len a len na pocitoch človeka v divočine po dobu 50dní. Ani tam nie je nejak zobrazované bohvieaké dobrodružstvo ako skorej jeho psychické výlevy do kamery. Na každého príde clivota, ale keď sa na niečo také dám, musím vedieť, do čoho idem a keď som ozaj hladný, karibu padne jednou strelou, nasuším si mäso a mám čo jesť aj mesiac! ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Fakt na uplakanom zkostnatelom mestskom človeku čo chce zažiť dobrodružstvo v jednej z najdrsnejších krajín sveta a pritom ma pri sebe všetko o čom iný stroskotanci môžu len snívať nieje nič zaujimavého. 50 dní je krátka doba nato aby sa človek zbláznil a on sa za takto krátku dobu dokázal ponoriť až na svoje dno. 20% ()

Reklama

Berseg 

všechny recenze uživatele

Čtyř dílný dokument, kterak chtěl típek strávit romantické 3 měsíce v divočině. Čekal jsem, že vydrží víc, ale on se už po pár dnech začal hroutit. Po 50 dnech v divočině vypadal jak chovanec koncentráku a byl na pokraji šílenství. Na druhou stranu jsem nepochopil absurditu toho, že když měl možnost zastřelit karibu nebo kachnu, aby si obstaral nějaký ten žvanec, neudělal to, protože to zakazují kanadské zákony. Udivuje mě, že mu producenti nevyjednali výjimku, to si opravdu myslely, že celou dobu bude žrát jen trávu a chytat ryby a králíky jak na běžícím páse. V tomhle ohledu mi to přišlo dost nedomyšlené. ()

Joges 

všechny recenze uživatele

Britský kameraman a dobrodruh Ed Wardle sám v Yukonu u jezera ustavičně loví bobříka odvahy, když krouží kolem koláčů medvědího trusu a bojí se medvědů. Ale ruku na srdce, kdo by se v takové pustině a divočině nebál, takže všechna čest, že to dokázal. I přes tyto slabší místa seriál utváří jeden celek a funguje vskutku dobře, alespoň mě se líbil. A kanadská příroda je nádherná. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Dickem Proeonneckem a podobnými mě napadá jen jedno slovo: břídil. Snaha dobrá, ale jak to asi může dopadnout, když člověk přírody neznalý, zhýčkaný a od tvůrce levý se vydá "survivalovat"? Je z toho opravdový survival. Člověk trošku znalý by si to užil jako parádní dovolenou a nechtěl by zpět ani po půl roce. Dobře, samota je jedna věc, ale tenhle neborec se v tom docela dost plantal a můj názor je, že si spíš utrhl kus ostudy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Ed každý deň pridával na sociálnu sieť Twitter novú správu o svojom stave. (Scraffy)

Reklama

Reklama