Reklama

Reklama

Záhady přírody

(seriál)
  • USA Natural Mysteries (více)
USA / Velká Británie, 2008, 16x51 min

Obsahy(1)

Záhadné nemoci, brutální útoky neznámých živočichů i nevysvětlitelná agresivita jindy neškodných druhů. Tým vědců zkoumá nevysvětlitelné záhady, nad kterými zůstává rozum stát... (TV Prima)

Recenze (3)

Narciska 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi detektivky či vás fascinují záhady, pak je tento dokument přesně pro vás. Protože objevit např to, jak spolu mohou souviset množící se útoky levhartů na lidi, nárůst vztekliny mezi psy, nebeské pohřby zoroastristů a posvátné krávy v Indii neuvěřitelné vskutku je. Záhady přírody tak současně ukazují, jak křehký ekosystém je a jak nevyzpytatelné jsou důsledky i příčiny narušení této rovnováhy. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Ne...prostě ne.....zmatené informace a předčasné a "zpopularizované" závěry pro dívaky televizí pro lepší sledovanost. Neviděl jsem všechny díly, ale z těch co jsem viděl jsem necítil objektivitu a nestrannost. Kvalitní dokumentářní pořad si představuju opravdu jinak. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Každé epizoda se zabývá něčí odlišným. Tak se můžeme dovědět, proč se na různých místech objevují sloni zabijáci nebo proč dochází ke zvýšeným útokům kosatek na plejtvákovce. Souvislost mezi chováním zvířat a lidským působením nemusí být vždy patrná, ale dá se i po letech odhalit, někdy dokonce i napravit. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama