Reklama

Reklama

Magazín Evropské ligy UEFA

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Europa League (více)
všechny plakáty
Sportovní
Švýcarsko, 2010, 50 min

Obsahy(1)

Fotbalový magazín o tom, co se událo v evropské lize UEFA, rekapitulace zápasů a rozhovory s hráči a trenéry českých týmů. (Listeroman)

Recenze (28)

Radim1. 

všechny recenze uživatele

Fotbal miluju a néjen proto tomu dávám 5*, ale také protože se tenhle magazín neopičí po magazínu LM. Jinak sestřihy zápasů jsou na velmi vysoké urovni. ()

AjfelCZE 

všechny recenze uživatele

Není nad to se podívat na sestřihy odehraných zápasů při kafíčku a nějakých těch dobrotách. Když je venku hnusně, u tohoto se dá nádherně zabít čas. Navíc se jedná o sport číslo jedna, takže za mě plný počet hvězdiček ;) ()

sosi 

všechny recenze uživatele

Nakoľko som veľkým i aktívnym fanúšikom futbalu, tak tieto programy len uvítam. Zhrnutie všetkého podstatného ako súhrn zápasov, zaujímavé reportáže dokonca i rozhovory s hráčmi zo sveta Európskej Ligy. Milovníkom športu toto určite neunikne. ()

Hezonja7 

všechny recenze uživatele

Magazín Evropské ligy dosahuje daleko větších kvalit než magazín Ligy mistrů. Skvělý komentář a též výborné sestřihy, nemám co vytknout. ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Magazín evropské ligy je zajímavý, obvykle se na něj dívám, pokud v něm hraje nějaký český klub, pokud ne, většinou je to pro mne pasé a přepnu na jiný kanál, obdobné je to i v Magazínu ligy mistrů. ()

Tom478 

všechny recenze uživatele

Na magazín Ligy Mistrů to určitě nemá, zdaleka ne tolik rozhovorů.. Zápasy se mi zdají probrány moc rychle, ale jsem rád, že díky tomuto pořadu vim o co gou, i co se týče Evropské ligy.. ()

Reklama

Reklama