Reklama

Reklama

Pendulum: Live at Brixton Academy

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2009, 96 min

Režie:

Paul Caslin

Koncert australských Pendulum z britského koncertního sálu Brixton Academy obsahuje celkem devatenáct skladeb. Kapela se zde prezentuje velikou energií a nasazením. DVD obsahuje i slavný remix od The Prodigy "Voodoo People". (Wildchild8)

Recenze (9)

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Díky spolubydlícímu, který pořád poslouchal tenhle koncert dokola, se mi Pendulum začali líbit. Potom jsem energický a hity nadupaný živák z Brixton Academy viděl také a nesmírně mě upoutalo, že "ty lidi tam hrajou na skutečný nástroje, žádný hejbání s gramofónama". Teď už vím, že ne všechen D'n'B je špatný...a Pendulum je toho zářným příkladem. ()

R4d3oN 

všechny recenze uživatele

Parádní rozjezd!! Oni umí posluchačům rozproudit krev v žilách. Rozhodně, kdybych měl možnost, chtěl bych se zúčastnit. I když nejsem zrovna Dn´B fanda, tak Pendulum je zkrátka světová špička a jejich hudba se mi líbí. ()

Chuck_69 

všechny recenze uživatele

Parádní koncert, málo která skupina dokáže z koncertu udělat takovou podívanou , která se kdejakému fanouškovi neomrzí ani po několikanásobném shlédnutí. Mimochodem na Rock For People 2011 byly perfektní, snad ještě lepší než tady na tom DVD, až na to ,že se v Hradci ty lidi chovali jak zvířata. V druhé řadě pod STAGE se nechalo vydržet jen pár minut. ()

Reklama

Reklama