Reklama

Reklama

Scooter: Excess All Areas

všechny plakáty
Hudební
Německo, 2006

Hrají:

Amy Rider

Obsahy(1)

Hudební dokument o turné jedné z nejznámějších německých tanečních kapel, zachycující okamžiky téměř ze všech koncertů roku 2006. V tomto roce kapela Scooter propagovala své nové album "Jumping All the World". Součástí dokumentu jsou i rozhovory se všemi členy kapely a jejich fanoušky. Nechybí ani pohled do zákulisí. (korbitch22)

Recenze (4)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem příznivcem této hudby, ba naopak mám rád zcela jiný typ muziky, úplně z opačného soudku, tak i přesto se mě tenhle záznam z koncertu kapely Scooter velice líbil. Je to mamky oblíbená kapela a já jí dal tohle DVD jako dárek k Vánocům a ona si ho pak pouštěla a já čekal, že budu trpět, ale opak byl pravdou. Když se člověk zaposlouchá, stojí to za to. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Excess All Areas byl první živý koncert legendární kapely Scooter, který jsem viděl. A právě proto jsem si ho užil nadmíru. Jakožto fanoušek této německé taneční skupiny to byla jasná volba. První dvd obsahuje koncet z Hamburku, na druhém jsou pak do té doby všechny vydané klipy. Byl jsem na jejich koncertu 18.3 2011 v Brně, tak vím, že jejich vystoupení jsou nabitá energií a opravdu explozivní. A tento koncert není vyjímkou. ()

Reklama

Reklama