Reklama

Reklama

Večer pod lampou

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Slovensko, 2011, 230 min

Obsahy(1)

Diskusná relácia verejnoprávnej RTVS s moderátorom Štefanom Hríbom - naživo. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (4)

  • Vysílání dne 23. 06. 2011 se zaobíralo kausou vraždy Ludmily Cervanové. Diskutujícími mimo jiné byli odsouzení za tuto vraždu Milan Andrášik, Pavol Beďač, František Čerman a Miloš Kocúr. Následovala pokuta od Rady pro vysílání a retransmisi 50 000,– eur. Ta totiž konstatovala, že "program způsobem zpracování a svým obsahem zasáhl do lidské důstojnosti prokurátora Milana Valašíka, mrtvé medičky Ludmily Cervanové a zemřelého forenzního psychologa a soudního znalce Gejzy Dobrotky," což potvrdil Nejvyšší soud. (JoranProvenzano)
  • Od roku 2015 sa relácia vysiela s názvom .pod lampou. Keďže je slobodným vysielaním, vzniká vďaka prispievaniu ľudí. Jedno vydanie stojí okolo 3000 €. (Lucjen)
  • Dňa 14. 2. 2012 bola relácia vysielaná ako historicky prvý slovenský live program zo štúdia v HD rozlíšení. (Kuzlo)
  • Hríb mal vlastnú diskusiu Pod lampou na Dvojke už za čias Richarda Rybníčka. Radim Hreha ju zrušil pre "stratu dôvery" po tom, čo Hríb predčasne ukončil program a kritizoval situáciu v televízii, súvisiacu s personálnymi krokmi Hrehu. Nová relácia sa vracia k časti názvu, aký mala za Rybníčka (Pod lampou), aj k tej istej scéne. Na rozdiel od minulosti je dlhšia, tvorí celé štvrtkové večerné vysielanie na Dvojke, pričom okrem diskusií pôjdu aj reportáže, dokumenty a filmy, o ktorých sa bude tiež rozprávať. [Zdroj: medialne.sk] (JOZZZKO)

Reklama

Reklama