Reklama

Reklama

Night of the Ghouls

  • USA Dr. Acula (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

V meste Los Angeles sa začínajú diať čudné veci. Ľudia tvrdia, že videli ducha. Inšpektor Robbins (Johnny Carpenter) preto poverí odborníka na duchov, vyšetrovateľa Daniela Bradforda (Duke Moore), spolu s policajtom Paulom Keltonom (Paul Marco), aby to prešetrili. Stretnú sa s Dr. Aculom (Kenne Duncan) a zisťujú, že ide iba o trik, ako vystrašiť ľudí, aby nezistili, čo tam Dr. Acula robí. Bohatým ľuďom tvrdí, že dokáže vzkriesiť ich blízkych z mŕtvych. Bradford hneď zistí, že ide o podvod a preto sa ho rozhodne zatknúť. Nikto z nich ale nebol pripravený na to, čo sa nakoniec stane.

Film NIGHT OF THE GHOULS je považovaný za voľné pokračovanie filmu BRIDE OF THE MONSTER. Keďže Ed Wood nemal peniaze na jeho zaplatenie, bol uložený v archíve 23 rokov a až potom sa dočkal uvedenia na videu. Obsahuje všetko, čo máme tak radi na filmoch Eda Wooda, vrátane 400-kilového Tora Johnsona v úlohe Loba. (pivo)

(více)

Diskuze

ulow

ulow (hodnocení, recenze)

dfsdsfdsf: Ano míly soudruzi Ed Wood jetu zpět! jenže zase děla to co nemá, takže kdyby tento film měl aspon 50% tak to ano, jenomže Ed Wood má zase katasrofický scenař, a můsím ti řict jedno Ed Woode - že každy má narok na režisera pokud má aspon štřední školu za sebou, no Ed Wood režiser ale přesto Night of the Ghouls bych za film nepovažoval. ghjgfhg: Ed Wood první filmový blabol který sem od něho vyděl a musím řít že opravdu bych, přes svou dívackou praxi neznal kravinu, toto je kravina určítě, můsím si odychnout až narazim na další film od Eda Wooda která má mín než 50% tak je odsouzený byt špatný? víš Ed Woode je špatný ale ono se tady trochu zase vlbloudílo. 564565: Ed Woode někdo tu špinavou prací sakra dělat musí, co ale nemůžu říct, ne že bych měl něco protí Horrorum ale coje potom z finalní prace režisera Ed Wood jako už uvažijí natočít stím že o trochu vylepším scenař, nech muto režiserovy odpuštěno radšej Ed Woode příště film více než 50% jinak maš u divaku velkou smulu. 5454656: vice než 50% uspěšností ve filmu, jinak Ed Wood bude pořad pokladan za nejhoršího režisera všech don! ano i tento film má své mouchy ale má jich velmi požehnaně co na to říct, z finalní prace vzníklo velke svinctvo, ale příště radší film od režisera Ed Wooda a musí mit více než 50% bohužel chyby se stavají, ale Ed Wood ma zatím u mně první filmovy nepořadek. 56456456: Poklona pané režisere Ed Wood, bohužel s tohodle kusku sem byl velmi sklamaný a co na to říst podprůměr, režiser Ed Wood natočíl prostě blbost ale už totu i zaznělo, Ed Wood můsí příště totíž zvažovat na to co je Horror a co Horror není, tento film mi příšel jako Horror? no samozdřejmně že nepříšel bylo to něco jako fantazy.

Reklama

Reklama