Reklama

Reklama

Panenství

  • Rusko Děvstvěnnosť (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Poněkud drsný a šokující ruský dokument režiséra Vitalije Manského charakterizoval katalog mezinárodního filmového festivalu v Jihlavě roku 2009 následujícími slovy: "Tři mladé ženy, které mají žádoucí zboží na prodej - své panenství. Kristina, Karina a Katya si hledají cestu do světa slávy, popularity a peněz. Kristina jde na konkurz do reality show, Karina se chce stát Madonnou a Katya prostě jen hledá na internetu někoho, kdo nabídne nejlepší cenu za její panenství." Inu, dobrou zábavu vám u sledování tohoto pořadu přát rozhodně nebudeme... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Hunt 

všechny recenze uživatele

velice špatně zpracovaný, nezáživný (až na pár výpovědí) dokument, ve kterém značnou část není vědět kdo je kdo, o co jde, režisér rozehrává rádoby hraný film s realnými postavami, vyčkává, nechává hluchá místa.... pokuď by se dokument sestříhal na 20min. tak by se to asi dalo - ale snímek o ruských "Vyvolených" je o ničem. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Hodně podivný je ten moderní současný svět, rádoby svobodná společnost a koneckonců i nové politické zřízení .. hodně smutná doba .. pro mnohé, na rozdíl od minulosti, hodně těžký život .. a nejen v Rusku /ostatně, tam to bylo - nejen z našeho pohledu - zajímavé asi vždycky/ ... /o barbíně nemá cenu mluvit, zato Katya - ta má jediná mé sympatie, přeji ji do života jen to nejlepší .. nemá se za co stydět .. pro chytrolíny a nevzdělané truhlíky: při hledání opravdu kvalitního zaměstnání, je všude ve světě poměrně hodně velký rozdíl, máte-li titul z renomované známé university, nebo z nějaké okresní ´vejšky´ .../ ... ()

Reklama

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

zajímavý, nakolik se v komentářích objevuje, že jde o oběti konzumu, posedlosti slávou.. já to od začátku vnímala jako něco za tím, jako obraz ruský mládeže sevřený v podmínkách marnějších než jak si to jsme většinou, tady u nás ve středoevropě a dál, ochotný připouštět. rusko je v prdeli a všechny ty "moudra", který by byly vtipný v ženatý se závazky, ale tady jsou jednoznačně spíš zdrojem zhnusení a nepochopení, jsou jeho produktem. myslím, že pokud je těm lidem dvacet a nemají před sebou žádnou perspektivu (vity máma má vysokou školu a dělá uklízečku), je možnost stát se druhou madonnou najednou mnohem legitimnější strategie, jak odtamtud vypadnout. taky mě bavila ta glorifikace moskvy - prostě co je v moskvě, to je dobrý. ()

Teebo 

všechny recenze uživatele

Dokument o lidské hlouposti, o posedlosti slávou a penězi a o vyznávání zvrácených hodnot dnešní společnosti. Koupit si dnes můžete koupit opravdu cokoliv. Ráda bych propagovala svoje jméno, stala se tváří nějaké firmy, propagovala nějaký produkt, třeba v reklamě. Třeba bych prováděla defloraci lahví od Pepsi. Akorát nevím, jestli by to bylo možné, jestli je ta láhev dost dlouhá. Za takovouhle publicitu bych si řekla takových 3 miliony dolarů, a všichni by byli spokojení. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Námet super, snaha zobraziť pomery a zmýšľanie v Rusku, tiež super. Ale tam to končí. Nejde vôbec o to aké sú protagonistky, aj film o Hotlerovi môže byť skvelý. Avšak celý ten prístup tvorcov, od moralizujúceho komentára, po čudné pasáže so zbytočne dlhými zábermi prírody- toto nemá čo v dobrom dokumente robiť. Záver ako z iného o sto tried lepšieho filmu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama