Reklama

Reklama

Basement, The

USA, 1989, 79 min

Obsahy(1)

Čtyři cizinci jsou přivoláni do suterénu opuštěného domu záhadnou bytostí známou pouze jako „Sentinel“. Jeden po druhém jsou nuceni být svědky ohavných skutků, které ještě nespáchali – a které je zatratí na věčnost. (JasonCZ)

Recenze (4)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

MASKY,EFEKTY,GORE. Super povídkový horor,který mě bavil od začátku do konce. S efekty si vyhráli špičkově tak i s nápady. Mám tu všechno,monstra,zombie,vraždy,krev a podobně. Každá povídka má něco do sebe. Zabijácký bazén,pomatený učitel,jak se natáčel jeden horor a pak strašidelný dům. Jenže člověk si musí uvědomit,že sleduje tvrdé céčko,kde se měl člověk pobavit,nic víc. Kdo hledal více,tak by to neměl hodnotit,protože to mu sám nerozumí. Výborná zábavička. ()

midget 

všechny recenze uživatele

Příjemně lobotomický amatérský film, který (na rozdíl od většiny amatérských videohororů) docela odsejpá. Nepokouší se o žádné náročnější finesy, ale jede na první signální - krátké, sprosté a přímočaré dialogy, solidní masky a gore efekty a občas poměrně efektní nápady (vraždící bazén je určitě vrchol). ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, že bych mohl dát alespoň jednu hvězdu a to buď za řádění neřádění ve třídě u studentů nebo za pěkné masky. No nakonec mi, ale po skončení filmu bylo líto i té jedné hvězdy, protože The Basement je strašná sračka a já vlastně ani nevím o čem ,že to pořádně bylo. 7% ()

Reklama

Reklama