Reklama

Reklama

Me & Mr. Jones on Natalee-Island

všechny plakáty

Obsahy(1)

Záhadné zmizení americké studentky Natalee Ann Holloway v noci 30. května 2005 přilákalo pozornost světových médií. Dívka, která na slunném ostrově Aruba slavila se svou třídou maturitu, nebyla nikdy nalezena. Podle očitých svědků byla naposledy spatřena před nočním klubem v autě místního obyvatele Jorana van der Sloota společně s jeho dvěma kamarády, taktéž rezidenty ostrova.

Pět let po této události přijíždí na ostrov mladík Remi Jones, aby na základě tipu od svého otce, nizozemského bulvárního žurnalisty, konečně zjistil pravdu. V jeho beznadějném pátrání je mu oporou nevyléčitelně nemocná Eva, holka na escort, které zbývají možná už jen týdny života. (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Weird, weird. Nejdřív jsem si myslel, jak slabomyslný námět mám před sebou, než jsem po zhlédnutí filmu zjistil, že k této události opravdu došlo a FBI dívku stále hledá. Škoda toho divného zpracování, Hanna Verboom (Eva) je opravdu moc pěkná a k podivínovi de Hoogova typu vůbec nepasuje. Scénáři však chybí logika, o dosažení napětí je usilováno absurdními situacemi, kdy se někdo halasně vloupává do baráku, zatímco majitel už stojí za dveřmi. Což samozřejmě nefunguje, takže Me & Mr. Jones uspěje leda tak jako video katalog cestovních kanceláří s oblastí zájmu Karibiku a moc pěkná pohlednice z Aruby. ()

Zajímavosti (1)

  • Within Tamptation spolupracovali s filmem a nahráli pro něj dvě skladby, a to "Where is the Edge" a "Lost".  Skladby byly uvedeny na jejich albu "The Unforgiving". (xLilith)

Reklama

Reklama