Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (114)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Mmm, opravdu nevím proč by to měla být "jedna z nejhorších řad" , mě se líbila dost..Intriky, podrazy,vtípky,napětí - vše bylo, žádné nedostatky..Jednou zase vyhrál můj favorit Earl, takže jsem spokojená (jeden z mála lidí kdo tam nikoho nepodrážel)..Mezi mé další oblíbence patřili: Yauman (zajímavý člověk, který se sám vzdal auta, v podstatě 1mil. dolarů a ještě se poslal na ostrov vyhnanství), Lisi ( nepodrazácká, v klídku..), Cassandra (tá mi nevadila, jen se mi nelíbily její podrazy na Yaumena).Nejhorší záporáci pro mě byli: Alex, Mookie. Taky se tam našla spousta otravných lidí: Sylvia (panovačná, umíněná - naštěstí brzo vylítla), Rocky (který snad vůbec nic neuměl, nic nevyhrál, v ničem nepomohl a jen řval),Anthony (ten se mi zezačátku líbil, ale časem...)..Boo mi vůbec nevadil, možná že ho byla i škoda, určitě byl lepší než Cassandra, Stacy( tá se tam na můj vkus držela až příliš dlouho nato že ji vyhazovali prakticky odzačátku a nebyla skoro vidět)..Pro mě vcelku zajímavá řada, opět něco nového ( Nejlepší scénka byla Earlův ostrov :) a Yaumenova nahrážka imunity) :) .. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že řada, co se týče děje, byla skvělá, ale nějak mi nikdo ze soutěžících velice nepřirostl k srdci. Proto to nižší hodnocení. Navíc celá ta situace ohledně Yau-Mana a Dreamze a jak Dreamz pořád mlel jak udělal správnou věc a jaký to je dobrák. To bylo celé tak moc na přes držku! Ještě že jsou Amíci takový dobráčci. S vítězem jsem spokojen a z finálové trojky to byla jediná volitelná možnost. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hodně zatracovaná série, ale je skutečně tak špatná? Nemůže za její hodnocení spíše lidský odpad, který se tam sešel? Pokud příliš neřešíte, kdo je kdo, ale baví vás hlavně strategie, zvraty, utrpení jedněch a pohoda druhých, tak jste na správné adrese. Skupina nesympatických lidí je rozdělena do dvou kmenů. Jedni trpí někde pod skálou a žerou trávu, druzí mají přístřešek s terasou, houpací síť, křesla, kafe, nádobí a jsou v těžké pohodě. Celkem zajímavý experiment, jenže i pomalejším dojde, že ti odpočinutí a najedení budou ve výzvách ty druhé drtit. Fidži je především přehlídkou tupců, takže pokud se rádi mastíte na méně vyspělých jedincích, tak se budete dobře bavit. Dementi jako Rocky, Mookie, Boo, holčička Anthony a slepice Lisi, Stacy či Cassandra jsou čistou esencí hlouposti. Nad ty všechny jsem se dokázal povznést, jenže pak Dreamz udělal největší sviňárnu v historii Survivora a potopil Yau-Mana. Z toho už mi špatně bylo a ani jsem moc neřešil, že vyhrál jeho skvělý spojenec Earl. Favorit: Yau-Man, Oblíbenci: Earl, Alex, Michelle. ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že už můžu komentovat, i když jsem neviděla poslední díl. Fiji jsou o něco slabší než Cookovi ostrovy, možná výběrem soutěžících. Je fakt, že dlouho jsem si hledala oblíbence a vlastně do teď ho nenašla. Yau man, který je tu hodnocen zcela pozitivně mi absolutně neučaroval, je fakt, že na jeho taktiku nikdo nemá, ale jeho krysí obličej a úlisný úsměv mě dost rozčilují. Na Dreamze nebudu plýtvat slovy, musela bych být sprostá. Bohužel vím kdo vyhraje, nejsem z toho nadšena a tím víc se těším na Čínu. Mimochodem můj nej soutěžící této řady byl Edgardo, škoda, že se nedostal dál. ()

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se mi to nelíbilo, kvůli toho prostředí a atmosféry. Cast byl půl na půl a taky nedělal tak dobrý dojem. Zkrátka když mě jedna epizoda nadchnula, ta další mě zase zklamala a bylo to celou dobu na houpačce. Z hráčů topovka Rocky, Michelle, Boo, Earl a Yau-man. Ti co mi lezli na nervy Dreamz, Anthony. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • V noci před začátkem natáčení odstoupila jedna soutěžící, protože dostala záchvat paniky. Následně se tak stalo i v sérii San Juan del Sur (od r. 2014), kde také odstoupila 1 žena kvůli těhotenství a tedy musela i její sestra - So z Survivor World Apart (od r. 2015). (LEGACY)
  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama