Reklama

Reklama

Deadly Detour

USA, 2011, 75 min

Režie:

Mike O'Mahony

Scénář:

Mike O'Mahony

Kamera:

Mike O'Mahony
(další profese)

Recenze (5)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Je škoda, že úspešnejší tvorcovia a väčšie štúdiá sa už na slashery vykašľali a tak keď sa nejaký raz za čas objaví, ide v lepšom (no zriedkavejšom) prípade o znesiteľný nezávislák a v horšom prípade o trápnu amatérčinu. A taký je bohužiaľ aj "Deadly Detour". Otrasný, amatérsky look, rovnako otrasné postavy, trápne scénky a nudné spracovanie. Vraždy, ktoré nestoja za zmienku, žiadne napätie, len všadeprítomná retardácia zúčastnených; no proste shit ako vyshitý! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla neskutečná pitomost. Scénář klasický, parta děcek jde do lesa a tam je magor z deformací. Scénář ok, stupidní ale nenudí. Postavy jsou stupidní a bolelo mě z nich břicho. Sexy holky? Zapomeňte. NAbouchaný chlapy? Vůbec. Postavy a herci kteří je hrají jsou neuvěřitelně špatně. On celý film je strašně špatný a chtěl bych dát odpad. ALE! Film je hodně krátkej, trvá kolem 70 minut a celý to rychle uteče. A gore. Které je celkem solidní a nedrží se zpátky. Tohle je špatný film který mě ale udržel abych viděl další stupidní scénu. Navíc scéna s useklou nohou je neuvěřitelná když tam jeden chlápek zabije člověka, poté co mu useknou nohu "To máš za to žes mi usekl nohu". Geniální. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Deadly Detour“ je v konečném součtu hrozná kravina, která se snaží zaujmout různými nechutnostmi, jež jsou většinou skutečně prvoplánové a nemají ten potřebný efekt. Alespoň ne pro někoho, kdo podobné filmy sleduje. Pro ostatní to bude nejspíš jen nekvalitní hnusárna, kterou po nějaké chvíli vypnou, protože to prostě není pro ně. Takže body alespoň za to místy skutečně hnusné gore. ()

Reklama

Reklama